Здравейте и от мен!
rosss, честита дъщеричка!!!! Нека е много здрава, весела и щастлива! На теб пожелавам бързо възстановяване! Бъди спокойна! Ще видиш как Мария скоро ще порасне и укрепне, за да можете да си я приберете вкъщи!!!
cvetence87, явно моментът наближава!!! Сега трябва да се успокоиш и всичко ще мине добре. Чудесно е, че си под лекарско наблюдение, значи изобщо не трябва да се притесняваш!!! Стискам палци и чакаме скоро прекрасни новини!!!
Мира, по въпроса за имената.... И на нас ни се оказва труден въпрос. С дъщеря ми нямах такива трудности. За момиче ни беше много по-лесно. Но за момченце се оказа, че не можем да си харесаме име, поне засега. Иначе и аз като Блу мисля, че името си е единствено наше решение и няма да спазваме традицията да го кръстим на баба или дядо. Но, нали живеем в чужбина, искаме името да се изговаря лесно както на български, така и на испански (живеем в Испания). Испанците имат затруднения при произнасянето на натрупани беззвучни букви и има някои имена, които са невъзможни за тях. Аз лично страдам по този повод с моето име.... Така че, това също усложнява вече и без друго сложната ситуация... Но ще видим, все още има време до края на декември
Колкото за покупките за новия член на семейството, и с дъщеря ми не чаках, така че и сега няма да чакам до 8-ми или 9-ти месец. Струва ми се напълно разумно около 6-ти - 7-ми месец да започваме по малко. Няма да оставям всичко за накрая, я... Освен това, тук в Испания, много от нещата, които поръчаш (количка, мебели, т.н.), доста се бавят, за да ти ги доставят. Всичко трябва да се приготви, нареди, изпере, изглади... Смятам да работя до последно, така че малко по малко нещата трябва да се приготвят с време...
Пожелавам ви спокоен ден!