Здравейте момичета
Ония ден писах, писах и без да искам го изтрих
нямах сили пак да пиша...
Аз нещо съм изпаднала в кофти настроение, ама няма да ви се оплаквам. Затова ще се похваля
Чернодробните ензими са вече много близо до горната граница и въпреки че са все още над нея, съм много обнадеждена, че с бебка ще я докараме до термина
Тоновете също са супер
Ходихме на отворени врати в болницата, където се следя в Бс - бива, най-успокояващото е че мога да разчитам на добра неонатология, дано не ни се налага!
Относно припознаването, акушерките ни посъветваха, да се припознае преди раждане, защото, ако се падне в почивните дни (както ги има през септември доста), може докато заработят нотариусите, да ни изпишат и детето да вземе имената на майката (няма да ми хареса тази ситуация
)
Другата седмица, май за последно ще пътувам до София....много ми е тежко вече....и тази завърнала се жега направо ме съсипва...и малко ме е страх, че ще остана без контрола на док от София.....ох, нямаше да мрънкам
Утре ще ходя на лекция за първите грижи за новороденото. Лекцията е безплатна към списание 9месеца и ще я води една от акушерките, която ни мери тоновете. Надявам се да ми е полезна... и без това с нищо не съм наясно, така че все ще ми е от полза, де
Надявах се и ММ да дойде, понеже той ще ми помага най-много, но уви! Точно утре чакаме доставка на пелетна печка...
Мира, радвам се че бебешорчето е добре
Все така да е до термин!
Цветенце, Айрин, всичко ще мине по мед и масло
Разбира се, чакаме да се похвалите със сладките бебешори
Крис, стига си шетала! Почивай си!
Между 24-28 гс се прави обременяване с глюкоза, ако не е правено по-рано, за да се изследва риска от гестационен диабет. Не се сещам дали ти беше правила. За други изследвания...може би ако следите нещо...
на всички