Боболетка, добре дошла! Лека и безпроблемна бременност ти желая!
Крис, много хубави новини! Дано да нямаш повече проблеми!
Ние купихме миналия месец кошарка и матраче и два комплекта с бодита. Инче, един колега, още преди два месеца ни даде доста дрехи, одеалца, повивалник и разни други неща, които дори незнам за какво се ползват още. От друг колега чакам леген и още дрешки. А другата седмица планираме да вземем количка и спално бельо.
Ще трябва да си приготвя и багаж за болницата, ако се наложи нещо спешно, дано не се налага, но пък ще е по-спокойно като е готов.
Крис, казват, че мъжете скорпиони били много страстни
Така че, всеки минус си има насреща голям плюс
Мира, супер, че няма съмнения за гестационен диабет
едно притеснение по-малко
Да продължаваш все така с хубави изследвания!
Аз също се подувах, особено сутрин кто станех се чувствах като мечка
От около месец ми прави впечатление, че не отичам така. Може би, откакто спрях да ходя на работа и откакто, когато ми стане горещо си пускам климатика вкъщи. За задуха, при мен е от жегата и влагата при нас. Забелязах, че когато духа по-силен вятър не се задушавам или след 10 мин. на климатик съм като нов човек. Така и спим : ако става течение сме на отворени врати и прозорци, ако не - на климатик. Не ми е приятен постоянния шум, но иначе се чувствам като пребита, ужасно е.
А иначе, пръстена от ММ съм го махнала отдавна, че щеше вече да ми е деформирал пръстчето
Следи кръвното! Докато кръвното е в норми няма страшно от отичането.
Мен не са ме боляли ребрата. Обаче таза и кръста и колената иииии
Мен продължава да ме мъчи сърбеж по цялото тяло
Нищо не помага нито хладен душ, нито крема за стрии, нито масло (пробвах с жожоба за масаж). Цяяял ден се почесвам тук там като крастава
И най-новата екстра - като сложа сутиен и не мога да го изтрая и 2минути - то ми бучи, то ме сърби, то ме влудява....а как да изляза навън без сутиен!?
За датата, понеже и аз май вървя към секцио, ще я избирам док да е на работа, а не да се притеснявам ще дойде ли, няма ли. Още не съм го водила този разговор и ми мъчи мислите
Тъкмо гледах времето
Момичета, утре ще се диша
Само дано да са познали с прогнозата, де!
Прохладна вечер!