Здравейте, бременелки!!!
Наистина не сме много активни тези дни... надявам се причината да е, че сте по ваканции и не ви се сяда пред комютъра.
rosss, Много се радвам, че се чувстваш по-добре.
Аз искам да споделя с вас, че ще си имаме МОМЧЕНЦЕ!!!!
Вчера ходих на екограф и доки беше категоричен. Милото още не иска да повярва, казва, че е много рано и може да се объркат... Но ни го каза с такава сигурност, че вероятността да има някакво съмнение е нищожна. Така че, сега вече започвам да мечтая в синьо!!!!
Иначе всичко е наред. Много съм доволна от прегледа. Обстойно огледа бебчо: виждаше се перфектно. Вървим една седмица напред: 17+2, но няма причина за тревога. Понеже с дъщеря ми имах плацента превиа, сега огледа добре и каза, че с тази бременност е точно обратно. Плацентата е точно на мястото си и да не се притеснявам. Много се радвам за което, защото прокървих за първи път при първата ми бременност точно в 20-та седмица... Според доки това няма да е така при тази бременност. А и вече съвсем ясно усещам бебето да се движи и все по-често.
Това са новините от нас. Сега мога спокойно да летя утре за България и да се наслаждавам на близките си и на заслувена почивка. Също така неразположенията, които имах през първия триместър, вече почти отшумяха и съм доста по-жизнена. Имам намерение да се възползвам от ситуацията преди последния триместър.
Пожелавам ви един прекрасен уикенд на всички!