За Хепароида пише да не се използва последното тримесечие. Аз също го използвах, но до 7 месец. Мели беше писала, че може да се слага лед. По-добре мини на ръцете.
Да, така е, затова не го ползвах и дълго време си седя прибран при лекарствата, въпреки, че си го бях купила. Иначе съм се мазала 3 пъти в рамките на около 3 седмици - пак от страх. Реално, доколкото си спомням от листовката, има опастност от прокървяване и не трябва да се използва повече от седмица....и аз така си се мажа: по 1 път на седмица
Реших да си потормозя още малко бедрата (поне 1-2седмици) и после ще ходим в някоя болница да научат ММ да ми бие фраксито в ръцете.
Chris08, стискам палци да нямаш повече такива премеждия!
На мен не са ми назначавали обременяване с глюкоза.
Може би, смятат, че нямам индикации за това!? Нито единия, нито другия док
Иначе, утре ще правя изследване на кръв и урина. Имам пуснати глюкоза и белтък - нали по тези грубо може да се ориентират, дали се налага изследване за гестационен диабет?
Както и бързо наддаване, и лоша фамилна история, и прекаран такъв в предишна бременност...и друго в момента не се сещам (от това което съм чела).
Аз, всеки ден имам по едно оплакване, ама нали съм си мрънкач по природа
, та не мога да не споделя. Тази сутрин към 5 часа, станах до wc-то и обратно в леглото да си доспя. Да, ама не. Стегнаха ме много силни болки в гръдния кош: нито да си поемеш въздух, нито да лежиш, нищо...и така 2 часа, ту стягат, ту отпускат. Помислих си, че може болките да са от стомаха, понеже, при оригване (извинявай те!) болката ме поотпускаше. Но, защо ще ме боли стомах в 5ч. сутринта!? После си доспах и сега съм 6 точки.
Какво беше това чудо? Някой да е изпитвал такова нещо?
Хубава и спокойна неделя, момичета