Здравейте момичета,
На мен също не ми се отразява добре жегата. Краката ме болят ужасно още със ставането от леглото и са подути доста, но мисля, че това е и от килограмите при мен - качила съм към 15-16 кг. до момента
Това заради пустите цигари да му се невиди...
AdeliaMiss, мен също от време на време ме боли корема долу като пред цикъл, понякога от нищото, просто така, а понякога ако съм разтроена или ядосана...Докторите казват - няма страшно, което съвсем не означава, че аз не се притеснявам.
Относно Но-шпа-то не знам вече...докторката, която ми води жк-то казва да си пия всеки път щом ме боли 3x2, но преди 1-2 седмици бях при някаква друга на частно и тя каза, че в тези седмици вече от бременноста не било добре да се пие но-шпа, защото от него омеквала шийката на матката или нещо такова, не разбрах съвсем..та каза, че по-добре магнезий в такива ситуации...Ако някой знае нещо по въпроса, нека сподели
И да ви питам, какво ви е отношението към ходенето на море в 7-8 месец от бременноста? Ние ще ходим за 5 дни от 4-ти Юли и хем много ми се ходи, хем съм се попритеснила, въпреки че докторите казват, че няма проблем....