Това си е супер смешно .... какво, да няма техники за неомотаване, а аз да си седя в невидение!?
На мен не са ми казвали все още за активността и да следя за нея, но аз съм в 25гс, сигурно е рано. И при мен е различно: понякога е активна когато се обърна настрани, а друг път, когато съм по гръб.
Сладка, да, пия и магнезий, но мисля, че правя интервал между магнезия и желязото. В аптеката като ги питах за желязото и млечните продукти, ми казаха, че това важало за АБ-те. Лошото е, че всяко мое хранене, съдържа някакъв млечен продукт , а трябвало да дъвча хапчето с храната или веднага след ядене. Ще пробвам да го вземам без храна.
Благодаря за съвета!
Да, имам генетично доказани повишен риск от тромбофилия и неусвояване на фолиева киселина на 50% и затова пия мета-фолиева, В12 и бия фраксипарин.
Между другото, предния път, док ми продължи биозин мама, с идеята, че спомага на преноса на желязо.
Ох, и на мен не ми понасят жегите
Тук е адски влажно и жегата... От вчера нещо взе да ми прескача сърцето, кръвното ми падна още повече (86/57), сутрин ставам с подути ходила и длани и като цяло енергията ми е поспаднала.....обаче.....за сметка на всичко това
качвам килца и тотално съм се разконцентрирала (дано не стане някой гаф на работа)
Поне настроението ми е супер