Кати, прекресна е малката ти дъщеричка пу-пу ...
Стоека, и аз си мисля че е временно това поведение. Моите деца имаха други проявления, заради които за един период просто се въздържах да ходим на детските площадки.
При нас беше различно де, но също никаква игра не се получаваше. Едната не искаше да играе с децата, стои втрани и ги гледа лошо
, а другата се втурва взима от някое детенце играчка, топка ... и не че иска да играе, а стиска здраво в ръце, не я дава, и наставаше едно пищене
.... накрая аз се скарвам, почва рев и така си тръгваме
.
За един период избягвах да ходим на детските площадки или ако отидем носех непременно топки, кофички и някакви играчки, и това по две
.... като си спомня колко багаж носех всеки път
.... А най-добре се получаваше, ако се случи да няма други дечица. Това беше миналото лято, децата бяха на две години и няколко месеца тогава.
Честит Великден, здраве и благополучие за всички!
П.П. .... а и това че абсолютно не се отделят от мен. Може да отидем някъде на непознато място, но като залепени за мен, ако за малко ме изпуснат от поглед и започваха да плачат.
До скоро едното детенце се разплакваше всеки път докато я слагам на столчето в колата. Аз закопчавам, а тя започва да плаче и повтаря "Мама, сяди, мама сяди...." (да съм седнела). Всеки път обяснявам, че само закопчаваме коланчето и мама сяда до детето..... е не, рев страшен. А не се е случвало да остава без мен в колата, да кажеш че има лош спомен... Ами, рязко престана да го прави от около месец насам.