Здравейте, отдавна не бях влизала, така и не намерих време и направо не мога да ви изчета!
Rumito, и аз вече се наспивам, от известно време Лорена прави 6 часова пауза през нощта, а за заспиването вечер и тя заспива така както при вас след кърмене, дори по време на кърмене, както си суче и заспива
Иначе аз бях писала, че имахме големи проблеми с храненето, след смесено хранене минахме само на кърма 4 дни, после обаче пак се наложи да й давам понякога АМ, а от вчера сме отново само на кърма и много се надявам да си останем така, защото смеся ли ги и започват проблемите. Тези дни като е спяща суче и се нахранва, като е будна започва да се сърди, че й е бавно явно и аз я полюшвам да задреме за да суче, изобщо такива схеми беше с това хранене, че направо луда станах, а АМ изобщо не иска да пие. Дано вече да не се налага да й давам. Явно си й стига вече кърмата, но, аз нямам в изобилие де, давам й от двете гърди, защото от една не й стига и се кърмим на два часа, но пък днес веднъж изкара и три часа пауза и вчера също.
Видях, че сте писали за лапането на ръце, от известно време Лори непрестанно си лапа ръцете и смуче яко пръстите понякога. А, аз си помислих, че това го прави от глад, но, като ви прочетох разбрах, че не е и се успокоих. А, искам да попитам мамчетата на бебчетата, които също си лапат ръцете ползват ли биберон залъгалка? Лори по едно време ползваше, но, сега не иска, плюе го и аз не й давам, а лекарката каза, че защото не ползва биберон затова си лапа ръцете.
Днес бяхме на ДК, Лори е вече 5,100 кг и 59 см. Пъпчето й се оправи от пъпната херния, биха й ваксината, добре е за сега, сменям лепенките малко преди да мине 4-я час. За захранването док каза да започна 5-и месец. Отивам да сменям лепенките, че ще им свърши действието и ще стане лошо. Спокойна седмица на всички и само здрави дечица!