При нас в ДГ също е „ваканция“. От дестина дни ги обработват децата с „къде ще ходиш през ваканцията? при баба и дядо ли отиваш сега за ваканцията? нали знаеш, че ще сте в сборни групи през ваканцията?“ Това ваканцията се набива нон стоп, та дано повече деца се откажат да ходят. Но в петък се оказа, че само децата от нашата група ще бъдат разхвърляни по другите. Значи пак нашите двечките госпожи се подготвят да почиват, еееей ама яко ги мързи тия двете. Моето дете обаче беше 10 дни в болнични и не се е преуморила кой знае колко. А и страшно мразя да ме работят така чрез детето, пък и тя проблеми със сборните групи няма. И ЩЕ ходи на градина, три дни само, но ще. Не спряха да дуднат и да се опитват да ни лъжат (нагло и безцеремонно) за ваканции и за приключването на учебната година. И като ги засечеш, на момента обръщат почата. И така до следващия път, когато пак тръгват с „Завършват (какво точно, детска градина!?) на 31.05. и после трябва да си ги гледате вие“. Аз имам тази възможност, ама ....