Оххх, не знам, аз съм със много смесени чувства към тази клиника..... От една страна е спокойно, няма никакво чакане, нещата стават бързо-лесно без усилия и суетене, но пък сякаш там наистина нямат опит и специалисти за по-спешни или нестандартни случеи, не искат да обръщат внимание на подробностите, но пък нали се водят болница и в такъв случей е редно да могат да се справят със по-тежки и особени ситуации, особено за такива пари...Преди време много много отдовна не посмях да ходя там въпреки, че бях ходила на консултации и някак малко ме смутиха тогава някои неща. След време вече бяха минали години и репутацията на клиниката сякаш се беше променила и отзивите станаха доста положителни, също така вече бяха започнали да работят с добри спициалисти и екипа от доктори беше станал по-голям и по-опитен. Така и аз миналата година реших да се "отбия" до там и да прослушам нещата и така поговорихме с Лачев,разгледа всички изслeдвания, коментирахме и после ние си помислехме в къщи. Тогава взехме решение да опитаме и там, тъй като нито имах време и възможнаст още да се мотам по другите клиники и да се изнервям в чакане и отлагане по неясни причини, а пък проблемите като цяло при мен са горе-долу ясни. И така решихме да действаме. Доктор Лачев всъщност ми направи впечатление,дотолкова доколкото сме говорили за моите проблеми все пак, че е наясно с всички подробности от "пейзажа", но сякаш той не иска да действа нестандартно и действа само по изпитани и познати схеми. Относно имунологията действа само при настоявяне от страна на пациента и при вече изписано лечение от специалист. Също така ми прави впечатление, че доста неглижира разни подробности и неща, като ги смята за незначителни или маловажни...както например, че според него не от значение часа на инжекцията и може да варира +/- 4-8 часа, той смята че това по никакъв начин не повлиява на стимулацията, а в други клиники държат на спазването на часа и на по-малки отклонения до 1-2 часа максимум... Честно казано не знам , кое е правилното, но точно в този си опит там при него стигнах "най-далеч" от досегашните си опити - до 10-11-та седмица и не мога да кажа, дали той е действал вярно или е късмет и случайно стечение но обстоятелствата, но пък определено ми действаше много добре, спокойствието което имах да не чакам, да ходя, когато на мен ми е удобно-голямо облекчение и без напрежение и стана неусетно, та чак приятно всичко.