Според мен няма 2 еднакви човешки тела и всичко е много индивидуално. Толкова гени и комплекс от фактори като местоживеене, стрес, кръвна група и други влияят върху това колко ефективно работи тялото, че едва ли има еднаква рецепта за всички.
Абсолютно несъгласна съм с мнения, че нищо не трябва да се променя, кое е това нищо?! Че ако някой няма здравословни проблеми, няма стерилитет или не е губил бебета --> то наистина няма кво да променя, ама да си говорим, че трябва да се седи и да се чака, без да се правят усилия и да се търси причина и промяна е НЕсериозно.
Аз по време на моите инвитро процедури летях със самолет и ходех на работа (динамична и активна) и пиех само фолиева киселина, без никакви други допълнителни добавки или витамини -->бременност нямаше.
С първите две бременности (които загубих) бях много активна, ходех по 20 км на ден в парк + почивните дни имах други активни занимания.
И двата пъти летях със самолет 8-9 часови полети...
Сега лежа от деня на положителния тест и нищо не правя (освен да се притеснявам естествено) + добавките, които съм коментирала в други теми.
Засега съм доволна от резултата, но аз боря имунологичен проблем, а всяка активност е свързана с активизиране на иммунната система и циркулация на НК клетки в кръвта. Та аз предпочитам моите да са в застой.
Ако нямах имунологичен проблем, бях забременяла и родила преди 13 години (когато за първи път започнахме с опитите), сигурно и маратон щях да бягам, докато съм бременна, щото и такива бременни има...
Гаранция за успех няма, но трябва да се пробват различни варианти, а не да се тъпче на едно място...
Успех на всички пробващи... И на всички бременни. Успехът идва с раждане на живо и здраво бебе, а не с виждане на положителен тест... Дано всички успеем да сбъднем мечтите си!