0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета какво значи температура 37,4-3 дни преди цикъл?
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: Момичета какаво значи температура 37,4
« Отговор #1 -: Юли 07, 2006, 11:41:09 am »
Амииии преди да ти доиде, а може и в същия ден ще ти спадне ако ти закъснее и бт е пак толкова си бременна. А може и да ти закъснее просто. има и друг вариянт да си остане висока и по време на мензиса. Ама това не мога да ти го обясня защо става ( и аз го имам ). Изчакай да ти доиде датата. Ако ти закъснее направи тест. По принцип се счита, че при висока бт и липса на менстроация има бременност.Успех!! Може и повече да съм те объркала :D
*
« Отговор #2 -: Юли 07, 2006, 12:00:30 pm »
По принцип и друг път ми се е покачвала на 37,1 и 2 не повече.И след това си е спадала на 36,5 и 6 и то преди цикъл.
*
« Отговор #3 -: Юли 07, 2006, 12:04:32 pm »
Може и да боледуваш (грипче например), не че го пожелавам, но си съществува като вероятност...
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #4 -: Юли 07, 2006, 13:54:53 pm »
Ами, много неща може да значи, но както обича да казва Лейдито - ние тук боб не хвърляме  :lol:.
Вариант 1: да си настинала или пипнала грипче
Вариант 2: да си измерила температурата неправилно (напр. след като вече си ставала от леглото)
Вариант 3: да си бременна - което горещо ти пожелавам :D
Вариант 4: ако приемаш прогестеронови препарати - може да е от тях (поне при мен беше така в месеците, които бях на Утрогестан)
и т.н.
НО, имай предвид, че температурата с такива стойности само в един може и нищо да не значи. Изчакай и я премери и утре.
Стискам палци за третия вариант :D :D.
Намерихме нашето синче.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Юли 07, 2006, 21:33:24 pm »
Напълно съм съгласна с peti_pati !!!! :D