Цветенце, честити сини гащи
!
Форест Рейн, дано да не вдигаш температура и да се разминеш със стендовете! А има ли вариант Бебо да се премести и да спре да притиска?!
Аз пак, да питам, (вече само теб) защо следиш ТСХ, когато е нямало проблем със щитовидната? Трябва ли да ходя да си пусна изследване?
Вилия, дано пробождането да се дължи на растежа! Звъня ли на док?
Блу-скай, благодаря за съветите! И твоя списък си го свалих за настолно четиво, като му дойде времето
Маки, и аз започнах да забравям страшно много. На работа ми е притеснено с това забравяне, но иначе не ме вълнува особено
Моя приятелка роди второто си детенце в САЩ (преди 2 години и половина, в Лос Анджелис) и ми обясняваше точно това, че са и го сложили на гърдите веднага след раждането и бебчето се успокоявало от шока, който му се случва, чувайки сърцето на майка си.
Явно не навсякъде е така...
Аз си отмених прегледа за следващата седмица, защото настинката си каза тежката дума. Чайове, джинджифил, мед, лимон, инхалации, тампони с ракия, препотяване.... е, не се подобрявам
Не мога да си отпуша носа и не мога да се наспя
В същото време кихам толкова силно, че имам чувството, че ще си изкихам всичко. Дано всичко е наред с бебенцето!