Таня, нямат край притесненията
Повечето сме така.
За вечерното гадене пробвай да намалиш течностите преди лягане, може да помогне да изцеждаш малко лимон във водата. Аз не съм повръщала още, но пък ми се гадеше почти от всичко. Вече, от все по-малко неща ми се гади.
Сърчицето го видях как пулсира в началото на 9та г.с., но док не пусна звук. И без звук е много вълнуващо
Нани, мен и гърдите не ме болят, не са и напрегнати. Аз всеки ден усещам болки, краткотрайни, в повечето случаи. Когато продължат повече време и притеснението стане огромно, пия 2 таблетки но-шпа (док каза да го пия при нужда). Папаверина е по-силен, изписаха ми го на инжекции при отлепването, а после на хапчета при зацапването. И аз се успокоявам, че е нормално, защото матката расте, моята е обърната и може би се понамества в правилна позиция?!
Стискам палци за хубави резултати!
Вилия, на мен ММ преди около 2 седмици за рождения ми ден, ми подари освен другите подаръци, едни сладки сини бебешки терлички
Така че, водя класацията за ранно пазаруване
Разбира се, веднага бяха зададени стандартните, в случая въпроси
Отговора беше, че нямал претенции за пола на бебето, все пак живеем в модерен свят, за щастие, но имал чувството, че ще е "мъжки татко"