Мира, почивай си! Всичко ще е наред! Остави всичко на мъжа ти и хич да не те интересува, ако не се справя перфектно
ММ готвеше, чистеше, переше ... всичко каквото трябва да се прави, го правеше, а аз ставах само до масата и до WC-то. Е, не беше перфектно, но какво от това....добутахме я до тук
И вие ще я добутате до термин
За ЖК: аз си ходя в Щерев при моя док, но записах по ЗК в Бургас. Докато мога ще ходя в София.
За раждането ми е много рано още да мисля. Ако бях в София щях да си раждам при док в Щерев....не че съм отписала този вариант, но ме притеснява прибирането след раждането. Другия вариант ми е при доктора от Бургас в държавната ни болница. В едната частна не останаха специалисти, в другата пък сякаш не са добри отзивите ...и остана държавната...поне е с високо ниво на неонатологията и за доктора има добри отзиви, а за другото ще стискам очи и зъби.
А пък бебешора го усетих в 17г.с. като потрепване на мускул. А съвсем осезаеми ритничета към края на 19г.с.
Заради ниския хемоглобин, започнах да пия желязо и сякаш ходенето ми до WC-то се затрудни и съответно вече съм с още 1 кг отгоре
Дотук - +8кг. а съм по средата. До края със сигурност ще мина +16кг.
Сладка, не се притеснявай за аспирин протекта. Аз го пих превантивно до положителния тест, след което го заменихме с фраксипарин.
Според някои лекари, пиенето на аспирин протект е по-скоро полезно, отколкото вредно и би следвало да се предписва профилактично. Все пак, наистина трябва да си наясно защо ти го изписва твоя док.