Россс, браво, че си се оправила
сега вече на воля можеш да разхождаш коремчето ИЗ парковете
Нани, за покупките не го направих чак толкова от нетърпение, колкото от пресметливост
да не изтърва офертата
ама едно е 5 бодита за 13, друго е 5 за 26... Така успях да купя и за новородено и за 0-3 на цената дето щях да платя, ако бях чакала
Иначе купуването зависи много и от държавата --> в бг след раждането се седи в болница (не знам колко, ама може би седмица?) и роднините могат да подготвят дрешките и стаята... Но тук нито роднини имам, които да направят за мен тези неща, а и в болница се стои (ако няма усложнения) няколко часа до ден след раждането, та затова трябва да съм подготвена с всичко предварително.
Иначе ми се вижда супер и варианта, в който целия стрес около избирането и купуването на дрешките (аз лично доста се стресирах от избора, размерите, както и от това кое ще е най-необходимо и кое точно да НЕ купя) се остави на роднините
Сладка, значи ще чакам и аз да се обърне живот и здраве по-нататък
малко се успокоих, че и на Вилия бебето се е обърнало късно --> покрай мен когото и да питам как е било бебето в 20гс и всеки (с 2-3 изключения) вика главично и направо се панирах...
Нани, Криси, на мен също ми беше назначено обременяване с глюкоза и то 2 пъти (преди 18 и след 24 гс) заради семейна обремененост --> диабет по майчина линия. Според мен тяхната работа е да следят за риск и да назначават изследвания, НО аз изрично попитах, дали е необходимо обременяването с глюкоза, ако кръвната захар е в норма и тя каза НЕ, ако кръвната захар е в норма, няма нужда от обременяването с глюкоза и се съгласихме да следим кръвната захар и един друг хормон на захарта А1С Х или нещо подобно, сега не се сещам кой точно, ама те си знаят
Та ако нямате време за глюкозния тест, питайте дали може да направите само кр захар на гладно и ако там има проблем, тогава да се обременявате с другото
Горски дъждец, как си и има ли подобрение на ситуацията с бъбрека?
Цветенце, моят корем е сланинест и дори не се вижда порасналост от бременност, защото аз и преди изглеждах като бременна в 6-7 месец и то от мека сланина твърдост не се напипва...
Поли, според мен инсулинова резистентност и гестационен диабет са различни неща и можеш да имаш едното или другото, както и двете заедно, но най-добре намери специалист, който да постави диагноза на база на изследвания, а не просто да махне с ръка и да заключи "Имаш" --> много несериозно отношение ми се вижда това от страна на лекар :/
Някой май щеше да вижда цвета на гащите в неделя, а се покрива още
Хубав и усмихнат ден, момичета! Направо ме е страх, че ще ме качват на кантара на консултацията в петък... Хи-хи