Вилия, успокоих се за обръщането, сега като каза, че вашият се е обърнал преди седмица --> те и на мен ми казаха, че е рано още, но аз все си представях, че като имат място и плуват и салта правят непрекъснато, а нашето все спи и все е седалищно...
А за купуването --> винаги съм знаела, че ще купя нещата на най-добра оферта, след много четене и проучване, а не на тагадък в последния момент и на високи цени. Според мен няма връзка между купуване и какво ще се случи в бъдещето. Тук нали обичаме да си говорим за научно доказани причинно следствени връзки --> подобна не съществува, та не бих го нарекла смелост, а по-скоро здрав разум
Иначе и мен ме е страх много и от всичко, но от реални заплахи, а не от измислени суеверия...
Криси, ти обременяването с глюкоза ли ще правиш? Не може ли само захар и ако е висока, тогава да се наливаш с глюкоза?
Момичета, исках да питам и в коя седмица се появяват стриите? И как сте с килограмите. Аз в петък ще разбера колко съм качила за последния месец, но според мен за последните 4 седмица съм качила повече, отколкото от началото до 18гс... Изведнъж много напълнях :/
Аз, натиснах "публикувай" и се появи в червено коментарът на f_31 --> ах, че мило, направо се разтопих
аз също вярвам, че всичко ще е наред, а ти скоро се присъединявай в бременната тема