Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но пък ви чета редовно!
Наистина трябва да се опитаме да сме максимално спокойни (знам, че не е лесно). На няколко прегледа се случи лекарят ми да засича контракции. Аз нищо не усещах през това време. Имайте предвид, че аз предимно си почивам. Но за съжаление от най-малкото нещо мога да се ядосам, отделно си се притеснявам и за нещата, които усещам през бременността (първа ми е, дълго чакана
) и не зная кое е нормално и кое не е нормално. Лекарката ми каза, че при мен е от притеснението. Ходих и на допълнителна консултация. Същото мнение. Мериха ми и шийката. Нормална дължина. Но вече съм много по-спокойна. И се чувствам по-добре.
Друг проблем ми се появи, но той си е една от "екстрите" на бременността - проблеми с венците. Взела съм мерки, надявам се да се подобрят нещата.
Милички, имам един въпрос. По принцип през пролетта имам алергия от цъфтящите дръвчета. Кихам обикновено сутрин и вечер по няколко пъти. Знам, че хапчетата против алергия са вредни. Аз съм си свикнала. Но въпросът ми е може ли кихането по някакъв начин да навреди на бебчето? Извинявам се, ако въпросът ми е глупав.
Хубава вечер!