Vilia, браво на вас. Много бързо растат тези бебета. Аз все още не мога да си представя какво е да носиш бебе 1 кг, а пък да не говорим за повече.
Tania333, не виждам причина да се тревожиш. Както казват момичетата, тези неща са рядкост и според мен въобще не мисли за такива работи. Както казва една моя роднина, бременността не е повод за притеснение. Аз лично за първи път бях на преглед в 8ма седмица(над 20 дни закъснение). Причината беше, че лекарката , която бях избрала нямаше часове преди това и реших да си изчакам. Беше много трудно чакането, но ако го погледнем от положителната страна, си спестих притеснението от ранните прегледи, когато можеше да не се види нищо и да се шашна много. И така на прегледа директно видяхме ембрионче с пулс. Не че казвам, че трябва толкова да се чака, но си трябва търпение. Иначе лекарите препоръчват да се ходи на преглед 10-15 дни след закъснение.
Момичета, другата седмица съм на ранен БХС и ми е много интересно за 1 месец колко ще е пораснало мъничето. Навсякъде из нета пише различни размери за определените седмици, така че въобще не знам колко ще е