Маки, аз бих го пуснала отново - нищо не губиш, а дори да дойде резултата след ФМ, просто ще имаш още едни изследвания, които не смятам, че са излишни.
Да ви кажа, аз избягвам кантара, за да не се стресирам
Обаче, ония ден се качих и за мое учудване съм само +2кг от пункцията (сега съм 59кг). 2кг само, ама на моя снааажен ръст 1,60 ми се отразяват пагубно върху дрехите
Полите и роклите са ОК, обаче миналата седмица си купих панталон за бременни, че старите трябва да ги нося разкопчани, за да не ми стягат.
А за яденето: първата седмица след теста се скъсах от ядене, постоянно бях гладна и постоянно дъвчех нещо, като се стараех ( не особено успешно) да избягвам сладкото. После, започнах да се храня по-нормално. Ям повече плодове и зеленчуци, но вкъщи така или иначе ги обичаме. Всеки ден фреш от портокал или от морков ( добре, че е ММ да го прави). Много ми се яде шоколад и разни сладки неща, обаче като хапна и после ми остава много неприятен вкус в устата и заради това ги избягвам. Честно казано, почти от всички храни се получава така, ноооо трябва да се яде ...
Преди не закусвах сутрин. Започнах да закусвам заради хапчетата, но напоследък усещам, че си изпитвам глад.
И аз не изпитвам нужда от месо, още по-малко от шунки, луканки или салами.
Почти не ядем пържено. Готвим или в тенджера под налягане или на фурна. Много често си правим зелен боб с картофи или спанак с ориз. А такъв фен съм на копривата, че нямам търпение да й дойде сезона
Аз съм фен и на чорбите, ако зависеше от мен само супички щяхме да ядем, ама някак си, не успявам да се наложа
За сега не ми се е прияждало нещо което не обичам, но ми са се прияждали неща, които ям много рядко. Мисля, че каквото ни се прияде, значи организма ни има нужда от него и трябва да му го осигурим. Разбира се, че трябва да се съобразяваме по отношение на храненето, но според мен се отнася повече до количеството, отколкото до самата храна.
Не се сдържах
и си сложих лентичка