lili2011, аз сладко ще си замълча по повод твоите упреци към мен в тази тема по една много проста причина. С няколко клика могат да излязат всичките ми постове в тези теми откакто съм в сайта изобщо, от което ясно да се види "колко и кога стресирам с нещо бременни жени"
Хайде не ми обяснявай "колко са чувствителни бременните жени", защото синът ми в сряда става на пет. В превод - била съм бременна все пак - не съм чела по сайтове какво е то да си бременна. Ако някой си оправдава кривия характер и лошо възпитание с бебето в утробата си - негово право. Бременността сама по себе си - не води до личностни изменения обаче и не следва да се ползва като оправдание за кофти поведение от всякакъв вид.
Личната ти неприязън към мен - ми е известна и напълно обяснима. Все пак - не мисля, че тази тема е място за да си разчистваш лични сметки с мен, под предлог, че си много загрижена за някой друг. Не си.
Продължавам да считам за нередно, бременна жена да определя лекарят следящ бременността й като "охлюв", на който за капак дава 100 кинта. Като е "охлюв" този - да ходи при друг дето не е и да не му два 100 кинта, или да му ги дава, защото ги е заслужил според нея - решения бол. Колко ще се "разстрои" някой наричащ лекаря си редовно "охлюв" ( на който цака 100 лв. е) от моето мнение - оставям на теб да прецениш. Ти от всичко разбираш както тук добре знаем.
П.П. Помолих да ми цитираш мои груби, непремерени реплики в темата. Не отделни изречения - цели постове. За да е ясно, ако съм била някъде груба - защо.Макар, че и двете знаем Лили - какъв е проблемът между мен и теб всъщност
Не те съветвам да опитваш да го радухваш тук под фалшиви предлози.