Здравейте, момичета!Новичка съм и предварително се извинявам за дългия пост! Със съпругът ми правим опити за бебе от около година, но и двамата имаме силно рискова професия, "благодарение" на която опитите ни се свеждат до няколко пъти в месеца, толкова успяваме да уредим
Винаги съм била с цикъл от 25 +- дни, но от силното напрежение получих и изместваща се овулация...по принцип цикъла ми е точен, но понякога при силен стрес, времето, и други такива овулацията се измества с няколко дни. За да сведа проблема до минимум и да улучим момента, пия М2 тон и съм много доволна. Усещам си овулацията 12-13 ден, цикъл на 25. И така до миналия месец, когато не успях да си взема добавката навреме и я започнах с десетина дни закъснение. Трябваше да ми дойде 19.11. Последното ни палавеене беше на 12.11., а на 19.11. бяхме в планината за 2 дни и аз се бях опаковала като подарък, защото имам доста обилен и тежък цикъл. Болки в гърдите, в корема, силни, всички признаци си имах и точно на датата ми дойде лелката, обаче първия ден само прицапа едно такова светло, розово-ръждиво. Вечерта при първата глътка вино ми стана много лошо. На следващата сутрин станах и вече корема и кръста ме боляха ама много, никога не съм била по-уверена, че ми е дошло и направо се опулих...нищо. малко светло петънце вечерта и оттогава няма и помен. Чаках, чаках, а гърдите ме болят при допир и зърната са чувствителни, стомахът ми къркори и се подува от всяка хапка и вече се чудя какво става. Направих тест на 22.11 сутринта, но беше отрицателен. А като се има предвид, че може да се е изместила пак овулацията, като изчисля кървенето е било 7-8 дни след последния кекс...Не съм я засичали точно този месец, понякога си взимам тестчета, и не мога да съм сигурна кога е била...и очевидно откачам.... Не мога да определя дали съм избързала с теста или организма ми пак се е побъркал. А кръвен по технически причини сега не мога да направя. Съжалявам, че и вас товаря така, но направо не знам какво да мисля вече. Благодаря ви, че ме изслушахте
А така се надявам на един малък подарък, не смея да кажа на половинката, за да не го стресирам, но той вече става подозрителен