.....вчера и днес тестовата линия е доста по-тъмна в сравтение с тестовете мин месец...
Мисля, че съм на прав път....дано вече утри видя така чакания + резултат ......
monsi02, тестът от 17.04 ми изглежда с по-наситена черта от вчерашния, но пък наситеността се влияе и от това колко време след теста си снимала, избледнява с времето (освен че се влияе и от приетите течности...... затова и препоръката да се прави приблизително при еднакви условия всеки ден). Може и днес да направиш тест, но ако трябва да сравняваме последните два, според мен от онзиден (22 ден от МЦ) е с по-наситена тестова черта.
нали важното е да не е със сутрешна урина......има ли значение по кое време слетобед се правят? като се спазват всички изисквания....
LH освен месечен ритъм има и денонощен, с пик на хормона около 15ч., както и Евелина е писала.
Експериментално в лабораторни условия е установена следната денонощна динамика на LH:
(макар че и денонощната динамика е индивидуална, както сме наблюдавали има момичета, при които ЛХ е с по-високи нива и се отчита положителен тест в два поредни дни)
Според мен добър интервал за тестване е примерно между 13ч. и 18ч.
monsi02, ти ще си прецениш дали да продължиш с тестовете в този цикъл и как ще процедираш в следващия (разбира се, желая ти положителен тест още в края на този месец
, въпреки че тестовете не са категорични).
Но ако и този месец се окаже неуспешен, по-информативно би било да направиш проследяване на фоликулите при специалист тъй като и в предишния цикъл не видях категорично положителен тест около предполагаемите фертилни дни.
Sisi91, очаква се имплантацията да е около 7 дни след овулация, но е много индивидуално, възможно е да е малко по-рано или по-късно.