Добро утро
Успокойте страстите наистинааа, на нашия форум не му прилича да се джафкаме.
По темата за мисленето и немисленето, да си кажа само - за мен не е възможно да не го мисля, но признавам, че има хора, които успяват да го правят. Идея нямам как, но смятам, че
до един момент, е по-добре така. Аз го мислих от първия месец, пробвах някъде към 5тия, 6тия да "не го мисля", изкарах някъде до около О. и то не че не мислех, просто не мерих БТ
Ми не стана.
Обаче, ще ви споделя нещо друго, и се моля да го приемете като най-добронамерен съвет, а не като... нещо друго. Правете любов! Да, едно малко дяволче ще ви говори за О., сперма, оплождане, дали, или, обаче... правете любов. Обичайте си мъжете и не превръщайте
всеки секс в бебеправене, както аз правех.
В месеца, в който нашето чудо стана, правихме доста секс. Така се случи, че по-ранните опити в месеца, не съвпадаха с О. и аз го знаех, заради БТ. Обаче така се случи, че си правихме любов. Даже много ясно си спомням деня, в който с ММ си определихме датата за сватбата, бяха дълги и сладки разговори какво и как искаме, писахме списъци с гостите и таблици с разходите, беше вълнуващо и... романтично. Като приключихме, правихме любов, ей така спонтанно, около обяд, без особени мисли за бебето, макар че му казах внимавай какво правиш, че ще видиш - точно сега ще стане и в деня на сватбата си ще съм родилния дом!
На 12 и 13 ден, сексът си беше бебеправене, и него си го спомням, щото ме заболя и си казах, аха, етооо, хората казват, че ако боли, става бебе...
По-късно УЗ установи кога е станало бебето - е познайте
Горното може и да няма никакъв смисъл, разбира се, но... знае ли човек.