Добро утро и от мен, момичета, аз следя темата, но гледам всеки се е угрижил и няма много пишещи.
Аз също съм се угрижила, защото въпреки бременността, при мен проблем е задържането... Та чакам да видим дали ще я бъде работата този път и от броене на дни и минути, вече съм почти пред истерия. Във вторник имам час за УЗ и се надявам на добри новини, разбира се, но ми е едно свито сърцето...страх голям.
Павла, първи ден броиш от деня, в който тръгне ярка кръв или имаш нужда от превръзка. Ако кръвта е кафява или ярка, но само зацапва по ежедневната, значи се брои за зацапване. Относно пъпките и абцеса, преди години имах подобен проблем и ми изследваха кръвната захар. Не помня какво е показало, щото в пубертетските години беше и майка ми се занимаваше.
Мира, обебвайте тая 22 милиметрова яйцеклетка и ти пожелавам
още преди ин-витрото
Лили, никакво отказване и борба до откат. До 40 има време... Иначе и аз не знам как да те окуража, защото понякога и на мен ми е трудно да вярвам, че ще успея... Но въпреки всичко, пробвам си, пък като съвсем изгубя надежда се успокоявам, че все пак още има време
прегръщам те и ти желая съвсем скоро да се изненадаш от най-положителния резултат в живота ти
Павла, за изчакването и при мен е така --> нито работата ми работа, нито започнатото ми довършено, разпиляна в 3 държави... И така вече 13та година... Дано скоро сбъднем мечтите си и да сложим началото на "подредената" част от живота си
!