ХрисАни,
Благодаря ти мила! Чакаме те да се включиш и в бременната тема с хубави новини!
Мила Лили,
С риск неволно да те засегна, ще ти кажа, че често това желание да разберем в такъв медицински детайл взаимовръзката между хормоните и процесите в тялото ни и да бъдем наясно всеки месец с динамиката на хормоните и овулирането, само ни натоварва излишно. Самата аз често залитам много в четене и желание да съм наясно с нещата и ако мога да им повлияя в правилна посока. Но е факт, че след дълги опити забременях спонтанно напук на заключенията на лекарите, при това в период, в който нищо не следях под лупа и си "почивах" преди следващия опит инвитро. Много от момичетата, които са забременели, ще ти кажат, че са успели в момент, в който няма логика да им е била овулацията. Зачатието не е точна наука, която да изучим и явявайки се на "изпит" да успеем. Била съм на твое място и те разбирам прекрасно! Но докато си почиваш преди следващия опит от все сърце ти желая едно лято, изпълнено с любов и релакс, без фиксиране вурху хормони и БТ, лято, в което и ти да обориш статистиките и да ни зарадваш с положителен тест!