Алексса, въпреки, че не е въпроса към мен, бих споделила моя опит, дано ви дам кураж. След 4 години стерилитет, ми поставиха диагноза двустранно запушени тръби. Естествено единствения вариант за нас беше инвитро. Последва първи опит- много яйцеклетки, нищо оплодено и не се стигна до трансфер. С нови сили тръгнахме към втори опит- този път ми трансферираха 2 ембриона на 5 ден. В деня на теста ставам сутринта, правя го и виждам двете чертички. 10 минути след това получавам обилен кръвоизлив. Тръгвам за клиниката, кръвен резултат- много нисък, нищо неможе да се направи, така се изчистих и дойде цикъл. Доктора ми каза около 3-4 месеца почивка и нов опит. През септември 2015 купувам лекарства за третия опит, който щеше да е през октомври. Бяхме на почивка, за да се заредим преди опита. Само че след като се прибрахме, на мен така и не ми идваше. И въпреки, че бях сигурна, че няма как да забременея нормално, си направих тест и какво да видя- положителен. Така се случи нашето малко чудо, което сега ме рита здраво и го очакваме след две седмици да се появи на бял свят. Така не се стигна до трети опит инвитро. Господ чу нашите молитви. Затова не спирайте да се молите и да вярвате, мили момичета. Пожелавам на всички, които са в очакване да не се предават, а съвсем скоро да усетят малки ритничета и да видят своите рожби! Късмет от все сърце на всички!