Здравейте, голямо затишие тук, наистина.
Мира, с теб какво става? Лили, вие кога щяхте да правите пак опит?
При мен също нищо ново, не става и не става. От хистероскопията насам имам вече 5 неуспешни опита, сега съм в цикъл и след него правим шести опит. Тези отпреди хистерото не знам дали да ги броя... Ако не стане, отиваме пак при докторите.
Сега се чудя, ако и този месец не стане, каква да е следващата стъпка. След хистерото докторката ми каза, че доколкото е успяла да забележи, тръбите са ми ОК, поне тази част към матката. Не съм много наясно доколко изобщо може да се види при такава процедура, де. 2014 като ми махаха яйчник с лапароскопия са гледали тръбите и са били ОК тогава, но оттогава почти 2 години са минали вече. Док ми говори директно за диагностично лапаро, аз не знам дали направо това да направим или да си поискам първо една цветна снимка, пък после ако все пак има съмнения за нещо, тогава да пристъпваме към лапарото. Вие как мислите, че е по-добре - направо лапарото или първо снимка, пък после - в зависимост от резултата?
Успех на всички пожелавам, дано тази година е успешна за всички очакващи положителния тест.