Запустяла е тази темичка тези дни
Влизам малко да поспамя
Нашият ремонт на детската стая напредва славно! В момента правят шпакловка и се надявам утре или най-късно в други ден да приключат, за да започнем с боядисването
после ламината иииии обзавеждането. Още не може да решим окончателно какви да са цветовете. Гледаме, умуваме... Такава мизерия е в нас, само ходя с прахосмукачката, ама то след мен става същото. Като гледам колко хубаво става ми се приисква и в спалнята да почнем ремонта, ама....няма да стане скоро, че доста се поохарчихме. Е, ако вземе, че стане бебе, щем, не щем ще намерим пари за ремонт
Нямам търпение вече да отделим каката и да се отдадем на бебеправене
След като се установи, че са ме предозирали с този еутирокс, сега съм на 50/75 и редувам. Като че ли се чувствам по-добре. Отдавна не съм имала аритмия, чувствам се значително по-спокойна, но това може да се дължи на почивката по празниците. Имам час за 10.02 при докторката във Варна, но още не съм решила дали да ходя. Не за друго, ами няма да мога да сколасам с всички изследвания, които иска да направя, пък и каза контрола на ТСХ на 40-ден, а то точно на 10.02 е 40-ден. Вероятно ще се обадя да променя часа, ще видим. иска ми се да ида и при старата си гинеколожка, че нещо тоя в репродуктивната ме изгуби безвъзвратно с неговите глупости. Ще помоля моята да ме следи месец, два да видим дали има О, може пак хормони да пусна... Имам чувството, че като започнем активно да бебеправим и хормоните ще си дойдат на мястото (хахахахах, любовна терапия) и бебето ще стане скоро!
Това е за сега от мен
Хубав и усмихнат ден на всички и да видим скоро две чертички