Мира, не говоря за твоя случай в частност, защото аспиринът не знам да е убил или да е трайно навредил на някого, ако се взима един месец. За фолиевата к-на- тя няма токсична доза май. Нищо не ти пречи да си взимаш протекта и да внимаваш какво ядеш, да не го взимаш на гладно и тн, неща които да ти предпазят лигавицата. Но това трябва да го кажеш на лекаря, това е. На мен също ми се е случвало лекар да пропусне нещо,да не кажа никога, но почти никога не ми се е случвало да кажа, че държа на нещо, било то изследване, лекарство и да не ми се разясни защо мога или не мога да го направя или да ми се обясни как да се предпазя от нежеланите реакции.
Повтарям се вече, но ако нямате доверие на лекаря си има само едно решение- сменяте го.
В България поне това не е трудно. Аз не знам какво да правя. В България не мога да си позволя да седя много време, а дори и да можех, ММ не може в никакъв случай. Тук- даже не можах да си запиша час при лекаря си, за да се види да не би да съм образувала някоя киста след Кломид. Харесвам си лекаря, но не смятам, че достатъчно навътре в репродуктивната медицина, а до друг близките 3-4 месеца не мога да се добера. Другото- тук никой няма да ни обърне сериозно внимание, защото ни няма нищо. Всички изследвания в норма, спермограма- добра, а дете не става.
Много се отплеснах, но просто исках да кажа, че съмнения винаги ще има, никой не ни е в главите, затова питайте, звънете, ако искате наречете го притеснявайте лекарите си, а ако те не са отзивчиви, ако са груби или просто ако не са вашите лекари- сменете ги.