0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 8
« Отговор #280 -: Февруари 18, 2016, 14:31:52 pm »
Здравейте,мили дами! Честито на всички късметлийски бъдещи дами, желая леко бременеене и здрави и красиви бебета  :D Аз само се включвам да отбележа, че за мое съжаление лелката ме посети точна като часовник на 22 ден с пълна сила, така че кратка почивка и право напред :wink:
*
« Отговор #281 -: Февруари 18, 2016, 15:05:14 pm »
Джина, супер резултат :) ! Съжалявам, че съм те подвела с прегледа, сметнала съм грешно, че ще имаш 7 дни закъснение в четвъртъка!

Нани, честито! :)

Относно прегледите: ходете, дори да няма за какво да се притеснявате. Моят беше на 16-ти в 6-та седмица. Установи се отлепване на плодния сак и контракции, но нямам кървене. Увеличиха ми лекарствата, изписаха ми и нови и така... сега ще полежавам, ще си гълтам хаповете и ще се моля в 8-ма г.с. ембриончето да си е ОК. Така че, ходете си редовно на прегледи (не само тези, като мен, които минаваме през АРТ)!

Кали, хайде да си следващата с положителен тест :) !

Маки, много се радвам за теб :) всичко да е наред до термин!

Момичета, има доста страници до края на темата, така че пожелавам всички очакващи да се похвалите с положителни тестове!
 :bighug:

*
« Отговор #282 -: Февруари 18, 2016, 15:10:35 pm »
Мирадос, виждам я чертата, но ми прилича на изпарителна линия. Чувала съм, че разликата между положителна и изпарителна линия е в цвета --> изпарителната стои сива и малко неправилна форма и ако погледнеш твоята в дясно има едно издуване и малко сивее.

Може и да греша, затова най-добре повтори теста :)

Джина, поздравлвния за хубавото ЧГХ!

Россс, супер новини за бебчето, то ще е борец като моето :)  изпуснала си да напишеш подробности около прегледа в 6гс, може би в бременната тема ще споделиш, да не спамим тука? :)

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #283 -: Февруари 18, 2016, 15:12:10 pm »
Рос,

Не се тревожи, щом лекарите са хванали навреме отлепването и са ти предписали терапия, с повече почивка и късмет, всичко ще се нареди! Стискам ти палци! Ти в коя клиника си?
« Отговор #284 -: Февруари 18, 2016, 15:31:24 pm »
Абе, девойки, пия мукосолван този месец, по препоръка на някои момичета...
Много ми е чудно (то малко гнусно ама...) как различавате цервикалната слуз от "материала" от снощи?
Може ли да си изтича материал цял ден, или да го пиша че е слуз?
 :oops: :oops: :oops:
 :dontknow:
*
« Отговор #285 -: Февруари 18, 2016, 15:38:50 pm »
Благодаря, Мира, Маки!
Дано да е борец, че вчера бая се подрусах, докато си се приберем в Бургас. Много ми е свито... не знам къде се намирам и не знам в коя тема да пиша ...
В Щерев съм. Далече ми е пътуването, но там съм си избрала ... А и мъжа ми не шофира и ходим с автобус (5-6 часа). А в Бургас не смея да отида на АГ.

*
« Отговор #286 -: Февруари 18, 2016, 15:54:55 pm »
...
Момичета, има доста страници до края на темата, така че пожелавам всички очакващи да се похвалите с положителни тестове!
Много хубаво пожелание  :), късмет момичета  :) yahoo_17

evelinapa, чак цял ден не ми се вярва  :), евентуално само сутринта, ако има някакъв остатък. Според мен пиши, че е слуз  :)

*
« Отговор #287 -: Февруари 18, 2016, 16:22:08 pm »
Евелин, и аз мисля, че е слуз...

Малко с риск и аз да ви погнуся, ама да си кажа, че аз материал в мен никога не съм държала. Само след акта около 20 мин и после винаги ходя да пишкам и да се мия и гледам да "извадя" материала от мен и течове не съм имала.

Според мен няма нужда да стои материала вътре за да се получи бременност, щото те нали уж сперматозоидите "напускат" материала и тръгват да плуват към тръбите и мисля, че Лилибел беше казала --> половин час е нужно на плувците да стигнат в тръбите...

Успех, момичета!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #288 -: Февруари 18, 2016, 16:30:16 pm »
Аз пък, Маки, мисля, че доста повече време трябва.
Пък и май има нещо общо с времето на втечняване. При нас то е доста, тъй че стискам колкото мога. Не че ми е кеф. Доста си е гадно - като някакъв инвалид съм. Не мога да стана до ВЦ, вода да пия, ама както и да е. Нали е за каузата...
*
« Отговор #289 -: Февруари 18, 2016, 16:47:41 pm »
Аа, щом е така, ще стискаш, къде ще ходиш! Хайде, дано сте обебили фоликула и да видиш  :bfp: след 2 седмици и после  preggo и :babbycarrage:

*
« Отговор #290 -: Февруари 18, 2016, 18:18:19 pm »
Аз пък, Маки, мисля, че доста повече време трябва.
Пък и май има нещо общо с времето на втечняване. При нас то е доста, тъй че стискам колкото мога.

20-30 минути са предостатъчни. След това киселинността на влагалището надделява. Излишно е по-дълго лежане и чакане, особено ако е неудобно.
« Отговор #291 -: Февруари 19, 2016, 00:48:45 am »
Моят беше на 16-ти в 6-та седмица. Установи се отлепване на плодния сак и контракции, но нямам кървене. Увеличиха ми лекарствата, изписаха ми и нови и така... сега ще полежавам, ще си гълтам хаповете и ще се моля в 8-ма г.с. ембриончето да си е ОК. Така че, ходете си редовно на прегледи (не само тези, като мен, които минаваме през АРТ)!
Ще почиваш повечко и всичко ще е наред с ембриончето :) стискам палци!

Кали, хайде да си следващата с положителен тест :) !
Благодаря ти много, но мисля, че този не е моя месец. Тази сутрин мерих Т и беше 36.5-мнооого ниска за да има нещо, пък и два отрицателни теста преди 2 дни...лелката още я няма, но се изпъпчих здраво и едни странни болки имам в гърдите отстрани, от към мишниците и са като силни спазми...ако не ми дойде и утре, в събота сутринта ще направя тест, че да убия последната надежда и да се моля по-скоро да ми дойде. Усещам, че почвам здраво да се нервя за щяло и нещяло и сама не се трая вече.
« Отговор #292 -: Февруари 19, 2016, 09:38:09 am »
При мойто състояние е почти чудо да стане па нормален начин СПКЯ при мен оказва голямо влияние с вас съм бян в тази тема преди 3г когато доиде и при мен момента надявам се и ще положа всичко необходимо да ми се случи пак

« Отговор #293 -: Февруари 19, 2016, 12:34:24 pm »
Тази сутрин пуснах втори кръвен ,защото е петък и ако трябваше да ида следобед ,резултата щеше да излезе чак понеделник. И така -
първо ЧХГ - на 20 ден от О- 1153
второ ЧХГ - на 22 ден от О ,но пуснат на 38 час от първия- 2245.
На калкулатора ми излезе ,че се удвоява на 39.53 ЧАСА. , а на всякъде пише норма -48-72 часа.  8O
Какво мислите?
*
« Отговор #294 -: Февруари 19, 2016, 13:46:40 pm »
Djina, имаш чудесно ЧХГ, което расте добре. Бременнпстта не е математика, тези стойности и срокове са ориентировъчни. При всяка жена е различно темпото на нарастване, затова при ЧХГ калкулатора стойностите на нормата варират в мноооого широки граници. Има статия във форума при чхг калкулатора, там са и стойностите към сответната седмица. Проблем е ако не нраства или твърде бавно нараства.
Мой съвет е да си изчакаш прегледа , където ще чуеш и пулсациите, не смятай с елката, само се филмираш излишно.
Това мисля.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #295 -: Февруари 19, 2016, 14:06:36 pm »
Оф avalon благодаря ти . Край .Приключвам с тестовете и смятането, ще си чакам прегледа другата седмица,чак тогава вече ще се зарадвам истински.
*
« Отговор #296 -: Февруари 20, 2016, 19:37:51 pm »
Момичета, този опит също беше неуспешен. Закова като по часовник, даже не ми даде един ден, за да се надявам.
Имам един въпрос. Някоя от вас, която е взимала Кломид с ЧХГ тигер и прогестерон (при неуспешен месец) да е имала странен цикъл. При мен- не е болезнен, но има странно мравучкане от страната, където бяха фоликулите, също така е доста по- обилен и със съсиреци, които са по- големи от нормалното. (сори за обясненията).
Звъннах на лекаря си, не може да ме вземе, а аз началото на март ще си ходя до Бг по работа, така че до България варианта с лекар отпада, а с него и следващите два цикъла за следене от лекар и каквото и да е друго.

Маки, за теб се радвам изключително много. Дано всичко да продължава да е наред.

Късмет на всички останали!
« Отговор #297 -: Февруари 20, 2016, 20:42:30 pm »
Момичета моля ви даите си мнението днес и 2 са правени утре ще направа кръвен

« Отговор #298 -: Февруари 20, 2016, 21:47:49 pm »
Mirados, много странно - през телефона като че ли виждам и на двата бледи чертички, при това розовеещи, през компютъра за съжаление нищо не виждам. Кой ден от МЦ ти е днес и кой след О? Стискам палци и дано се похвалиш утре!  :)

« Отговор #299 -: Февруари 20, 2016, 21:55:57 pm »
Така с СПКЯ съм 40 ден ми и до преди 3 дена пиех дуфастон 5 дена 2 х1тб за предизвикане на цикала вече 4 ден цикала не ми е дошал оволация нз кога може да е била при мен почти липсва имам 1 дете на 3г чрез инсеминация и 2г ходене по изледвания