Здравейте! С моето мъжле решихме да се заловим за работа и стискам палци скоро да ни споходи щастието. За първи път ни е, така че изпочетох сума ти неща, за да можем да увеличим шанса. По принцип приемам от два месеца Фертилейд вече два месеца, а цикълът ми е между 22 и 26 дни, генетично наследен кратък период, но...
Така че този месец си следих нещата, изчислихме овулацията на 06.02. и по стечение на обстоятелствата оползотворихме два от фертилните дни
Преди самата овулация си имаше обилна цервикална слуз, която премина в цвета на белтък, а и овулацията винаги ми е съпроводена със зверско главоболие, така че не може да се сбърка...Но ми се случи нещо, което не се е случвало досега. На 15 ден от цикъла вечерта открих няколко капки бледо розово течение и слузеста прозрачна течност, като петънце. На следващия ден сутринта на тоалетната хартия пък остана малко парченце, като съсирек, с петънце светла кръв. Тези два дни имах силни пробождания, първо от лявата страна, а после ниско долу в корема, и в кръста, леко главоболие и това беше. Единствено базалната температура сега ми е 37,3, но имам поне 8-9 дни до датата на следващия цикъл. Стана много дълго, да му се не види. Та, възможно ли е тези капки кръв да са били имплантационно зацапване? Нямам представа как точно изглежда и съм мабко объркана...А може и датата на овулацията ми леко да се е изместила, ама колко да е леко...
Благодаря Ви предварително за подкрепата! Явно ще си Ви чета редовно