0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 8
« Отговор #220 -: Февруари 11, 2016, 16:47:33 pm »
Здравейте ,момичета, извинете ме за нахлуването :P
Пиех противозачатъчни в продължение на 4 месеца,които спрях през януари.
По време на приема, цикъла ми идваше точно на 28-я ден. Вчера трябваше да ми дойде ,а все още не е .
С мъжа ми бебе- правихме на 12 и 13-я ден от началото на М  . Въпросът ми е - възможно ли е да съм забременяла или ми закъснява вследствие спирането на таблетките. Тест ще си правя утре или вдругиден,за да съм сигурна в резултата. Благодаря за предположенията

« Отговор #221 -: Февруари 11, 2016, 19:17:56 pm »
Разбира се, че е възможно :) Хич не го мисли, а прави бързо тест! И в другата тема ти писах, при това закъснение, ако има бебе, теста ще го покаже и с вечерна урина ;) успех!
« Отговор #222 -: Февруари 12, 2016, 00:25:16 am »
Здравейте момичета  :D исках да ви поздравя и да ви кажа , че отново съм сред вас. Вчета ми дойде М на 32 ден след аборта. Сега съм по спокойна 😊. Ще продължавам да ви чета , пожелавам леко раждане на всички, които са на финала 😊 и безпроблемна бременност на останалите 😊 Аз ще чакам да мине необходимото време за мен. Момичета може да не е на място, но да попитам, често ми излизат херпеси по устата и афти. Не би трябвало да е въпрос на хигиена , защото съм маниячка на тема чистота. Дали има връзка с двата аборта. И двата пъти ми излизаха херпеси. Сега пак имам по устата. Пълна гадост. Явно трябва да засиля имунитета. Както и да е . Бъдете здрави  !!! :D

*
« Отговор #223 -: Февруари 12, 2016, 07:37:17 am »
Здрасти yana_c! Радвам се, че си толкова позитивна, така трябва! Щом е станало веднъж, ще стане пак. Аз този юли бях по същия начин, точно разбрах че съм бременна, похвалих се на мъжа ми и на майка ми и баща ми и след 3 дни всичко приключи... :( После както една приятелка каза, това говори, че организама ти е готов за бременност, просто това е било естествен подбор. Пожелавам ти скоро една успешна бременност и на всички останали , които тръпнат :)

Относно херпесите, аз точно като разбрах, че съм бременна целият ми нос стана в херпеси  8O 8O 8O Явно е спад на имунитета, пий витамини и всичко ще се оправи.

Поздрави на всички и ви чакам в другата тема!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #224 -: Февруари 12, 2016, 08:30:35 am »
Хайде под прашеца аз като непоявяваща се от много дълго време.
Криси, радвам се, че в крайна сметка си успяла и вече си в другата тема. Желая ти безпроблемна бременност.
Аз си чакам още да се случи чудото. Вътрешно знам, че ще стане, но не знам кога. Така че вярвам и съм търпелива.
Момичета успешни опити и позитивни резултати.

*
« Отговор #225 -: Февруари 12, 2016, 09:43:30 am »
Яна, на мен ми излизат зимата, когато ми пада имунитета. Не се разболявам, но определено излизат, когато съм по-кекава. Пробвай с имуностимуланти.

През бременността в началото имунитета може рязко да спадне, може при теб да вследствие на това.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #226 -: Февруари 12, 2016, 11:34:26 am »
Благодаря ви момичета , Krisi08, Синеочка   :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #227 -: Февруари 13, 2016, 17:15:30 pm »
Здравейте!
Намърдвам се при вас с въпрос, надявам се да го задавам на правилното място. С мъжът ми правим опити за бебе.  Днес, обаче му изби обрив и след преглед се оказа варицела. Аз съм я карала като дете. Знаете ли как би се отразило това на евентуално зачеване? Предстои ни и стимулация при следващия цикъл и ужасно се тревожа. Ще имам възможност да задам въпросите си на лекаря ми в понеделник, но ми се иска да получа информация преди това. Благодаря ви предварително!
« Отговор #228 -: Февруари 13, 2016, 20:34:11 pm »
Здравейте! С моето мъжле решихме да се заловим за работа и стискам палци скоро да ни споходи щастието. За първи път ни е, така че изпочетох сума ти неща, за да можем да увеличим шанса. По принцип приемам от два месеца Фертилейд вече два месеца, а цикълът ми е между 22 и 26 дни, генетично наследен кратък период, но... :D Така че този месец си следих нещата, изчислихме овулацията на 06.02. и по стечение на обстоятелствата оползотворихме два от фертилните дни :) Преди самата овулация си имаше обилна цервикална слуз, която премина в цвета на белтък, а и овулацията винаги ми е съпроводена със зверско главоболие, така че не може да се сбърка...Но ми се случи нещо, което не се е случвало досега. На 15 ден от цикъла вечерта открих няколко капки бледо розово течение и слузеста прозрачна течност, като петънце. На следващия ден сутринта на тоалетната хартия пък остана малко парченце, като съсирек, с петънце светла кръв. Тези два дни имах силни пробождания, първо от лявата страна, а после ниско долу в корема, и в кръста, леко главоболие и това беше. Единствено базалната температура сега ми е 37,3, но имам поне 8-9 дни до датата на следващия цикъл. Стана много дълго, да му се не види. Та, възможно ли е тези капки кръв да са били имплантационно зацапване? Нямам представа как точно изглежда и съм мабко объркана...А може и датата на овулацията ми леко да се е изместила, ама колко да е леко... :ask: Благодаря Ви предварително за подкрепата! Явно ще си Ви чета редовно  :book: osi_9
*
« Отговор #229 -: Февруари 13, 2016, 21:55:48 pm »
Палечка`малечка и  mai4enceto, добре дошли, момичета!  :)

Палечка`малечка, препоръката ми е да зададеш въпроса си в темата, в която консултира д-р Даскалова: Тема за въпроси към медицинския консултант

mai4enceto, твърде възможно е да е имплантационно зацапване, желая ти го от сърце :) и положителен тест след десетина дни  :)

« Отговор #230 -: Февруари 13, 2016, 22:10:04 pm »
marsi, така имах нужда от едно топло посрещане, Благодаря ти!  :bighug:
« Отговор #231 -: Февруари 14, 2016, 09:27:50 am »
Момичита...само да се отчета, тази сутрин БТ падна вече на 36.9 :? :? Не съм чак толкова запозната все още,ама май не е на добре тая работа,ама...Какво да се прави,надеждата умира последна,няма да се предаваме,особено пък още в началото!  :witch: Приятен,изпълнен с любов ден Ви желая :bed:
« Отговор #232 -: Февруари 14, 2016, 10:22:38 am »
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, защото покрай коледните празници си бях казала ,че няма да се занимавам с клиники и вманиачаване в следене на Ову.Обаче сега се случва нещо - този месец отидох при обикновен гинеколог ,не в клиниката ,за да проследя О на 17-ден 18мм фоликул ,на 19-ти ден 23мм като ми каза ,че е късно вече и да се спука няма да има качествена Я, затова го отписахме ,макар че моята О е на 17-18ден.Една седмица след това имах адски болки от дясно на кръста където беше и фоликула.Отидох на джипито и ми пусна кръв и урина-резултатите белтък в урината ,а на кръвните почти нищо в норма.Диагнозата ми беше възпаление на бъбреците и антибиотик 7 дни.И така по часовник на 32 ден кафяво зацапване, на следващия ден пак ,но после нищо-чисто бяло чак до днес.Затова влезнах отново във филма и изтичах до аптеката ,този път взех лентичка и не мога да повярвам резултата е  :bfp:
Малко дългичко стана ,но още не вярвам ,много се притеснавям за това ,че пих АБ цели 7 дена.Какво да направя незнам.
« Отговор #233 -: Февруари 14, 2016, 10:30:19 am »
Ето и теста,  не е правен с първа урина. Мисля, че е положителен нали
*
« Отговор #234 -: Февруари 14, 2016, 11:24:30 am »
Джина, много е положителен! Тихичко честито! :bighug:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #235 -: Февруари 14, 2016, 11:28:33 am »
marsi, благодаря, ще попитам там!  yahoo_33
« Отговор #236 -: Февруари 14, 2016, 11:42:48 am »
Тихичко честито и от мен! :) Не се притеснявай за АБ, нито си първата, нито последната!

*
« Отговор #237 -: Февруари 14, 2016, 12:56:42 pm »
Джина, честито! Какъв антибиотик си пила? Има мнооооого малко, да не кажа 2-3, които биха имали влияние в толкова начална фаза на бременност. Надявам се скоро да се похвалиш и с още добри новини. :)
Както и всички останали, които са в очакване на ++++ :)
« Отговор #238 -: Февруари 14, 2016, 13:36:42 pm »
Септофек 200 5 дни и ципрофлаксицин 500 2 дни
*
« Отговор #239 -: Февруари 14, 2016, 14:41:52 pm »
Първият АБ сигурно си го объркала, защото не съм го чувала. Чак като се образува плацента има реален обмен между майката и детето. Не би трябвало да има какъвто и да е проблем в толкова начален етап. Не се притеснявай, но все пак си питай лекаря.
:)