0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 8
« Отговор #120 -: Януари 27, 2016, 08:21:02 am »
Добро утро,момичета.
Минавам тази сутрин само,за да се търкулна през прашеца на Вили  :)

Надявам се на хубави новини този месец, въпреки, че съм доста отчаяна вече.

Хубав ден от мен.
 :grouphug2:
*
« Отговор #121 -: Януари 27, 2016, 09:22:52 am »
Маки не знам как и какво е било предишния път, но този път се настрой положително защото всички сме с теб и те мислим  :bighug: Ти забременя в късметлийската темичка и съм сигурна, че ще гушнеш бебо

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #122 -: Януари 27, 2016, 10:29:06 am »
Благодаря, Маки! Успех и на теб, много се радвам, че всичко е наред! (И ще бъде ;-) )

Ако има някакво значение за някой (понеже знам, че всички пробваме какво ли не) аз от три месеца бях спряла кафето, газираното (кола, сода, бира, всичко, само на НГ пих шампанско) и почти сладкото (не успях да го спра напълно). А този месец от 10ти ден пих всеки ден Мукосолван. Не знам кое и дали нещо помогна или просто вече беше време.

Ние сме със спермограма на долните граници, води се нормална, но ни бяха казали, че много трудно ще стане, най сигурно е ин витро. Аз този месец тотално се бях отчаяла и три пъти обявявах, че ще ми идва :-) Може би наистина като не го мислиш се случва, знам ли :-)

Успех, момичета!!!

*
« Отговор #123 -: Януари 27, 2016, 10:37:53 am »
Ако има някакво значение за някой (понеже знам, че всички пробваме какво ли не) аз от три месеца бях спряла кафето, газираното (кола, сода, бира, всичко, само на НГ пих шампанско) и почти сладкото (не успях да го спра напълно). А този месец от 10ти ден пих всеки ден Мукосолван. Не знам кое и дали нещо помогна или просто вече беше време.
Явно вече е било времето на вашето чудо, Вили.
Честито и лека бременност!
Спазвам горенаписаните неща, дори ИР преборих, но при нас нещата не се случват, уви.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #124 -: Януари 27, 2016, 14:00:58 pm »
И аз така мисля, просто му е дошло времето  :) Аз като не правя нищо от горепосочените неща и какво? пак нищо не става  :( кафе никога не съм пила през живота си, газираното, сокове и безалкохолни съм отказала от поне 10 години, алкохол от поне 3-4 години, даже чаша вино не си позволявам - просто не ме привлича какъвто и да е алкохол, но бебе няма.
Как ме е яд за това ФСХ, ако беше една идея по-ниско с тази хубава и стабилна БТ този месец щях да пробвам една пункция  :x А толкова хубаво би било да можех да забременея изненадващо, неочаквано и по естествен път ...

*
« Отговор #125 -: Януари 28, 2016, 02:42:49 am »
Лили, вие си пробвайте по естествен начин този месец....

Аз се убедих, че бебеправенето и бременеенето не са точни науки и не следват правила или учебник...

Добри новини получих от заключението на вчерашния УЗ днес и официално минавам да ви наръся с бременски прашец и да ви пожелая напук на всякакви статистики, прогнози и закономерности, в най-скоро време всички да сте бременни!

:babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #126 -: Януари 28, 2016, 09:40:58 am »
Маки,

От сърце се радвам за теб и стискам палци да си изкараш една прекрасна лека бременност и да гушнеш здраво и усмихнато бебче на финала!

Търкул под прашеца.  :smiley_abxb:

Днес от сутринта усещам напрежение и болка от ляво и ме е шубе да не се окаже, че имам задържан фуликул този месец  :? Много отдавна не съм имала доминантен фуликул от ляво, напоследък откакто наблюдаваме, все от дясно овулирах откъм "хубавата" тръба и чак се учудих, че този път е от ляво е тръгнал фуликул. Гадното е, че последният път, когато засякохме, че фуликула е бил от ляво, резултира в седмично закъснение и вместо радост се оказа задържан фуликул.  Дано този път не се окаже така, но болката и напрежението от ляво ме карат да се страхувам, че може да не успеем да стартираме процедурата от февруари, както планувахме. Много, много се надявам дори и да не се е пукнал фуликула и да не е имало ову, да се изчисти по естествен път с цикъла, който ми предстои след няколко дни. Стискайте ми палци!!!

« Отговор #127 -: Януари 28, 2016, 11:40:13 am »
Здравейте момичета наложи се да направя нова регистрация тъй като изядос постоянен бан без да знам защо. Стария ник ми беше Otchaqna_sum  и тогава питах за съвет към какъв специалист да се обърна за да забременея.... Е хубавата новина е,че тогава вече съм била бременна а днес вече съм в 16г.с Благодаря на всички за съвртите който ми дадохте тогава и се надявам да не ме баннат пак.
*
« Отговор #128 -: Януари 28, 2016, 11:55:21 am »
Лили, вие си пробвайте по естествен начин този месец....

Аз се убедих, че бебеправенето и бременеенето не са точни науки и не следват правила или учебник...

Добри новини получих от заключението на вчерашния УЗ днес и официално минавам да ви наръся с бременски прашец и да ви пожелая напук на всякакви статистики, прогнози и закономерности, в най-скоро време всички да сте бременни!

:babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Макиии  :bighug:    много се радвам, че всичко е ок, така да е до и след термин!
Всмуквам обилно от прашеца :)

*
« Отговор #129 -: Януари 28, 2016, 12:03:55 pm »
Грабвам бързо от прашеца и бягам да работя  :D
Mirracles и аз съм така само че с десния яйчник - всеки път като се "включи" резултата е задържан фоликул  :( Добре че предимно от левия тръгват фоликули. Аз в момента също си усещам левия, тези дни ще наблегна на гимнастиката и на кекса  :wink:

« Отговор #130 -: Януари 28, 2016, 20:48:36 pm »
Ехааа, колко много прашец, остана ли мъничко за мен? Търкулвам се веднъж, да остане и за другите момичета :) Покрай мен нищо ново, чакам до две седмици да отделим детенце в новата детска и започвам яко бъркане на кекс :) После ще си сменя ника ;) на бремелинка, оооомммм!
Хубава, усмихната и хххмммм, любовна (плодотворна) нощ на всички мацки!
« Отговор #131 -: Януари 28, 2016, 21:06:51 pm »
Здравейте момичета наложи се да направя нова регистрация тъй като изядос постоянен бан без да знам защо. Стария ник ми беше Otchaqna_sum  и тогава питах за съвет към какъв специалист да се обърна за да забременея.... Е хубавата новина е,че тогава вече съм била бременна а днес вече съм в 16г.с Благодаря на всички за съвртите който ми дадохте тогава и се надявам да не ме баннат пак.

Браво! Ама си в грешната тема!

*
« Отговор #132 -: Януари 28, 2016, 21:09:25 pm »
Бременелка,честито и марш в бременната тема!

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #133 -: Януари 28, 2016, 21:11:46 pm »
Синеочкееее, сакън, нямаш друга работа значи :lol:

*
« Отговор #134 -: Януари 28, 2016, 21:14:03 pm »
Хахах, извинйетИ мола ви са  :lol:

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #135 -: Януари 29, 2016, 07:49:50 am »
Бременелка,честито и марш в бременната тема!
. Дайте ми я ако може
« Отговор #136 -: Януари 29, 2016, 08:25:41 am »
Ей сега ти я пращам по еконт, ще дойде тия дни :lol:

« Отговор #137 -: Януари 29, 2016, 09:37:20 am »
Добро утро!

Честито на Вили за двете черти, на Маки за тупкащото сърчице и на когото още пропускам! Стискам ви палци за успешен финал!

Търкул и аз под прашеца :)

Аз напоследък не пиша много, ама то няма и какво. Всичко си е едно и също. Само дето ме хваща отчаяние на моменти, но гледам да не му се давам. Продължаваме си с опитите, много се надявах на предния цикъл - овулацията ми се падаше точно на Коледа, ама не стана. Продължихме и на следващия, обаче аз пак не съм обнадеждена. Очаквам цикъл на 3 февруари и някак съм сигурна, че и този месец ще ми дойде. Но ще продължим нататък.

Успех на всички останали и дано да ръсите с прашец още този месец или най-късно следващия!

*
« Отговор #138 -: Януари 29, 2016, 18:49:14 pm »
:-) Може би наистина като не го мислиш се случва, знам ли :-)

Това трябва да е ключът към положителния резултат...
При мен чудото се случи два пъти точно, когато си чакахме започването на процедурата по инвитро...
Проблемът е, че е многоооого трудно да се постигне.

Успех на всички момичета! Честито на  :bfp:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #139 -: Януари 29, 2016, 20:44:06 pm »
С риск да прозвуча лоша или злобна, НО моля ви се, стига с това" Не го мисли и ще стене", " Трябва спокойствие" и тн. В началото не го мислиш, после започваш, после се спичаш, после идват изследванията и после план на действие.
Вие преди да забременеете мислихте ли го? Ако някой, който прави опити  повече от 6-7 месеца ми каже, че не мисли и не се притеснява- ами не е сериозно.