ЧНГ! С пожелания за много положителни емоции и тестове!
Момичета, искам да споделя терзанията си. Правим опити за второ бебе от около 3 мес. Предния месец нямах овулация, установих го с тестове за О, закъсня ми 8 дни, като на датата, на която трябваше да ми дойде лигавицата на матката ми беше 5 мм. Като ми дойде си направих изследвания на хормони и се оказаха ок. Установиха ми кандида и коки и като ми свърши цикъла започнах лечение с клион д. Обикновено съм с цикъл 30 дни и овулация около 17 ден и мислех, че ще съм свършила с лечението, когато ще съм в О, но не... тестът ми за О беше положителен на 13 ден от цикъла, а на14-тия ден имах болки, които имам, когато съм овулация /нещо, което придобих след като родих/. Бях си слагала глобулите 7 дни и спрях. Измих се хубаво, за да не е останало нещо от лекарството от предната вечер и бебеправихме 3 дни. Но явно стабилно се бях измила, защото през тези три дни бях много суха, нещо, от което не съм страдала никога. Днес вече не ми е сухо, но вече е късно...
Знам, че този месец не трябваше да правим опити, но толкова много искам да имаме второ дете. Въпросите са ми свързани с лечението, което провеждах с Клион д и сухотата, която имах - възможно ли е все пак да е станало бебче или е трябвало да минат повече от 24 часа след слагане на глобули, за да е всичко ок във флората ми?
Благодаря!