Мише, при нас училището е до 16 ч., като от 13.30 ч. играят заедно с възпитателката (понякога имат и студент/ка, която играе с тях). Не пишат домашни. Той моят и няма, де. Досега са получавали само два пъти и то за събота и неделя. След това има занималня до шест, но от нашия клас никое дете не е записано. Логиката на повечето родители е, че имат да пътуват, докато стигнат до вкъщи, после трябва да пишат домашни, понякога имат и второ дете в градината, което също трябва да бъде прибрано. С колкото майки съм си говорила от класа на сина ми, всички казват, че просто наистина са каталясали след у-ще. Преди му отнемаше на моя син известно време да заспи, поне половин час. Сега заспива за няма и 5 минути. И си ляга между 19.30 и 20 ч. Сутрин не мога да го измъкна от леглото в 6.15 ч. Трябва дори да го обличам, ако не искам да закъснеем.
Сега има да учи за българското училище няколко песнички за Коледното тържество.
И ще довършим сурвачката, която са започнали вчера. Някои съфорумки знаят за терзанията ми да намеря пръчка за сурвачка. В крайна сметка, бях занесла всякакви материали. Добре, че някой беше донесъл резервни пръчки.
Направо ми се взе здравето от мислене откъде да намеря такова чудо.
Пеше, честит имен ден на прекрасната ти дъщеря!
Също така честит празник и на Ники на Вени, Никол на Лиса и на най-сръчната плетачка във форума! Бъдете здрави, малки и големи!