Да не дава Господ - тя руптура може да се случи и след 5 години и след повече. Въпрос на шевове, тъканите на самата жена какви са. Наскоро имахме щастието една мама от нашите, преживяла руптура на матка - да гушне живо и здраво бебе. Т.е. с такъв висок риск - пак посмя момичето и наградата е безценна
Това й е единствено дете. Не само секциото може да доведе до подобен проблем момичета. Всички сте при неслучайни лекари, та ако ви кажат, че може опит за второ - значи може. Пък за малшансовете...еми те затова са малшансове. Могат да се случат на всеки, при най-невероятни обстоятелства. Ако така подхождаме за каквото и да било - стоим на дивана у дома (с каска) и това е.
За стягането - опит нямам, аз нали съм...глист.
Обаче, ако имах - по-добре две поредни (или колкото мога и искам деца) и като приключа - тогава да се стягам. То иначе си е прецаквация. Родиш, тамаааан се пооправиш по всички параграфи - айде отначало... И така няколко пъти. Като виден мързел - за мен това се явява безумно и излишно усилие.
И не искам да ви дразня
, но от днес всичките ми 20 пръстчета са в коледно червено, косицата боядисана, обгрижена, лице, вежди и пр. ги поглези козметичката...цял ден беше "денят на мама". Защото и мама е човек! И за три дни рахат на месец - поне да знам що я плащаме тая ДГ. Днес точно се смяхме с моята фризьорка (и тя има един разбойник Дани), че моята боя и изправяне били най-скъпите в града... Понеже стрували цената на услугата + месечната такса за ДГ.
Ама то не е особено далеч от истината де.
Аз нали не съм от добрите като цяло майки, но понякога имам просветления и за тази зима реших, че трябва вече Данаил да го кача на ски. Сметнах, че преди Коледа ще ми е най-удобно, предвид графика ми и евентуално пак февруари - началото на март. Правя супер логистиката, резервации, купувам му оборудване...с идеята, че не моЙ то средата на декември да няма НИКАКЪВ сняг на Пампорово. И хоп - "руптура". Засега само изкуствен сняг, като гледам прогнози - до 23-и - само ще става по-зле по темата... Ама реших да не се ядосвам, измислих алтернативни забавления и утре тръгваме и толкова. Все някаква почивка и разнообразие ще е. Като не на ски...каквото дойде.