Привет, не съм писала, ама ви чета. Да оздравяват бързо болните!
Оф, иде ми да убия някой. В петък на обяд ми се обадиха от яслата, че Иво вдигнал температура (38,2), повърнал малко, не искал да яде, мълчал и лежал на килима. Дали му нурофен. И аз докато стигна от единия край до другия край на града, то стана 13:30 часа. Неговата лекарка беше първа смяна и във филиала по това време беше заключено, в другия медицински център също нямаше педиатър следобяд. И аз го прибрах да спи на топло, няма да го мъкна по студеното. В събота си остана у нас с майка ми. Почна да яде, а от вчера си е същата "хуна" - тича, бърбори, скача, все е гладен, прави се на куче, на конче, на жаба. И днес същата администрация наново - в яслата не може без бележка от лекар, че е здрав, защото е върнат по медицински причини, а неговата лекарка е от 14:00 часа на работа, в другия медицински център пак няма педиатър - единият бил отпуска, другият не знам що нямало да дойде, а в поликлиниката ми отказаха да го прегледат. И така пуснах един ден отпуск, ама трябваше да ходим до службата. И той разбира се, заспа в 14:00 часа и сега ще го водя да го "окачествят" като се събуди.