0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

възможно ли е да съм бременна?!
« -: Юли 06, 2006, 19:18:30 pm »
Здравейте, момичета! Моля ви, помогнете ми...Цикъла ми е 30 дни, и вече 14 дни БТ е 37.2 градуса, гади ми се и доста ме болят гърдите. Датата за М. ми е утре (на 7.07), но така се надявам да е станало чудо,защото миналия месец нищо не се получи, че просто ще превъртя :? Ако направя тест утре дали ще ми отчете вярно? От друга страна ме е страх да не се разочаровам, ако няма две чертички..Нямам никакво търпение вече.. :(
Re: възможно ли е да съм бременна?!
« Отговор #1 -: Юли 06, 2006, 19:37:06 pm »
Сама знаеш, че ще направиш теста въпреки всичко  :)
Направи го, за да си спокойна и да знаеш какво става , а не да се притесняваш излишно.
Давай го по-спокойно, няма нужда от излишни нерви и притеснения.
То като има да става нещо ще стане.
Ако има закъснение е още по добре тогава да се направи теста.
И при мен във втората половина на цикъла си е висока и постоянна температурата, но до момента не съм видяла две черти (когато съм правила при закъснения).
УСПЕХ Деси :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Юли 06, 2006, 22:06:10 pm »
Мила Деси как то ти каза розичка направи си теста!!!!!
То иначе няма да може да спре да те чувърка от вътре!
И давай малко по спокойно......!....зная че не е лесно ....
но това напрежение не ти помага и може само да ти навреди!
Айде стискам ти палци!!!!!!!!!!!!!!!!Дано дано да е станало!!
Пиши как са нещата! yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #3 -: Юли 06, 2006, 22:34:19 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета  :) Ще си направя теста още утре, дори ще се опитам да си наложа да изтърпя още 2-3 дни, но на всяка цена ще ви пиша какво е станало  :wink: Бихте ли ми казали как да си направя графика?
« Отговор #4 -: Юли 06, 2006, 23:32:09 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета  :) Ще си направя теста още утре, дори ще се опитам да си наложа да изтърпя още 2-3 дни, но на всяка цена ще ви пиша какво е станало  :wink: Бихте ли ми казали как да си направя графика?

Kак да си направиш графика или как да ти се показва в подписа?
Ако е първото-трябва да се регистрираш в ову календара. Паролата и ника ти може да са като тези тук. Така ще е по-лесно за преглеждането на графиките ти - ако тук и в календара си с един и същ ник. От там нататък има разяснения по работа с календара и си попълваш БТ всеки ден и така......
Що се отнася то това дали питаш за показването на лентичката, която да води до графиката ти.
1. След като си се регистрирала избираш си лентичка. (от календара)
2. Копираш адреса на лентичката, която си си избрала.
3. Влизаш тук във форума и отиваш на РЕДАКТИРАЙ ПРОФИЛА - горе в лентата над аватара ти.
4. Отиваш в секцията "Промени профила" и избираш "профил".
5. В полето, което е срещу "Подпис" пействаш адреса на лентичката.
6. Натискаш бутона долу вдясно "промени профила", за да се запаметят промените.
:)
« Отговор #5 -: Юли 07, 2006, 09:25:49 am »
Здрасти Деси! Дано днес като или ако си направиш теста да е положителен :comm: Искрено ти го желая скъпа, защото знам какво е да имаш всички тези симптоми + БТ стойности, а просто да са били ПМС. Успех ! И веданага да споделиш какъв е резултата! :P
*

adi

• 7710
« Отговор #6 -: Юли 07, 2006, 21:35:36 pm »
Деси какво става миличка???????Направи ли теста???
Дано...дано да е  :bfp:!!!!!!! :bighug:
« Отговор #7 -: Юли 07, 2006, 22:48:02 pm »
Здравейте, момичета  :) Ох, още не съм правила тест,страх ме е, защото днес ми е датата за "идване" на М., но нея я няма... :lol: Обаче сутринта, като си мерих БТ ...тя беше 36,7  :( Симптомите още са налице, но няма и М. А като си гледам предходните дни, виждам, че на 24 и 25 ден (в лутеалната фаза) температурата ми е 36,8-36,9...Всички предни дни е 37,1, а само тези два дни - 36,8-36,9..На следващия ден е 37,4 и т.н. до днес-пак 36,7...Какво може да значи това? Така ми се иска да не ми идва М.  :roll:
*
« Отговор #8 -: Юли 08, 2006, 05:21:51 am »
Десита, и аз като теб 6-7 месеца си търсих симптоми и си мерих температурата, понякага по 2-3 един след друг като не ми харесат показанията на термометъра. Като ми закъснееше дори и 1 ден - тест. Но единственото, което успях да си докарам беше безсъние и няколкодневна депресия след като ми дойде. Затова мила, за да няма разочарование, не таии скрити надежди, защото наистина боли след това!
Стискам палци, да ни зарадваш този месец!
« Отговор #9 -: Юли 08, 2006, 07:45:16 am »
dessyta мила не ти се отваря графиката... според мен това не е температура на бременна... дано да греша но не ми прилича на бебе... а ако ти е закъсняла лелката( не си писала дали ти е дошла) направи днес тест или изчакай до утре поне... Успрех и дано да е Бебе  :bighug:
« Отговор #10 -: Юли 08, 2006, 08:23:06 am »
Дойде ми М., момичета.. :( Как го мразя!!! Няма бебче - и този месец..Сега имам релакс 2 м. (защото мъжа ми пътува) и като си дойде август месец - започваме отново  :? То си беше ясно, че така ще се получи-с тези 36.7 градуса последния ден..Графиката явно не съм я отбелязала да се вижда, но ще я оправя  :) Благодаря ви, милички, така ми е добре, че ви има, и че намерих сродни души във ваше лице...Мн целувки от мен и успех на всяка от вас.. :kiss:
*

adi

• 7710
« Отговор #11 -: Юли 08, 2006, 08:28:05 am »
Мимичка съжелявам :(!Сега си почини малко и после с нови сили пак борба!!!!Нещата по някога нестават когато ние искаме....а когато си му дойде времето!!!!!!!!!!!!!!!!Цунки мила! :bighug: :balk_21:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #12 -: Юли 08, 2006, 08:33:26 am »
Съжалявам Деси :(

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #13 -: Юли 08, 2006, 08:38:00 am »
Съжалявам Деси  :?
Ще стане...почини си сега лятото и като се върне мъжа се отдавате на бурни страсти ;)

ПС: Явно нещо не е както трябва с лентичката за графиката ти, защото се показва и някакъв линк. Постави в подписа си линка за лентичката отново (като си избереш лентичката от каталога и натискаш на нея; отваря ти се в нов прозорец като в едно поле ти е изписан адреса който да води към графиката ти; копирай го точно и бум в подписа ;))....и трябва да стане както трябва :) Както тук ;) Щом при мен се получава, значи и при теб трябва да стане.

« Последна редакция: Юли 08, 2006, 08:42:58 am от BLACK_ROSE »
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #14 -: Юли 08, 2006, 08:40:16 am »
Деси, съжалявам. Не се притеснявай, ще стане :bighug:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #15 -: Юли 08, 2006, 08:58:07 am »
Благодаря ви, че сте до мен, момичета, но май...никак не съм силна  :( Сега ще си поплача и ... ще ми мине..Мисля си, дали може нещо да ми е навредило от хапчетата, които пих, преди да започнем `работа`? НОН ОВУЛОН се казваха, но съм пила само 2 блистера, т.е. само 2 месеца..Преди тях имах спирала 3 г., но на прегледа ми казаха, че всичко е ок, яйчниците са перфектни, а матката и шийката - `мн хубави`..Незнам, отчайвам се с всяка изминала минута.. :( ..Целувки от мен...
*

adi

• 7710
« Отговор #16 -: Юли 08, 2006, 09:09:04 am »
Благодаря ви, че сте до мен, момичета, но май...никак не съм силна  :( Сега ще си поплача и ... ще ми мине..Мисля си, дали може нещо да ми е навредило от хапчетата, които пих, преди да започнем `работа`? НОН ОВУЛОН се казваха, но съм пила само 2 блистера, т.е. само 2 месеца..Преди тях имах спирала 3 г., но на прегледа ми казаха, че всичко е ок, яйчниците са перфектни, а матката и шийката - `мн хубави`..Незнам, отчайвам се с всяка изминала минута.. :( ..Целувки от мен...

Десси недей така!!!!!!!!Какво е това отчаяние??????????!!!!!!!!!!!!!!Т :balk_21:ова че сега не е станало неозначава че след 2-3 месеца няма да стане!!!!!! :DОт колко време правите опити???????(понякога миличка и психически фактор оказжа жлияние!така че моя съвет е да се успокоиш!!!!) :D
« Отговор #17 -: Юли 08, 2006, 09:31:54 am »
Знам,мила Ади, че нервите и отчаянието са голям враг, но ти си идва някак си отвътре..Правим опити само от 2 месеца, но нали знаеш как е - искаме да стане от първия път..А кога ще минат тия 2-3 месеца?! Това е ужасно много време.. :?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #18 -: Юли 08, 2006, 10:07:09 am »
Десита, това е форум за проблемно забременяване. Момичета не успяват след години опити, след инсеминации и ин-витро.
Не е мястото тук да се тръшкаш. Сдържай си емоциите и питай само съществени неща.
« Отговор #19 -: Юли 08, 2006, 10:14:17 am »
ок, Лали, няма проблем...