0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Днес на бял свят се появиха двете малки розови чудеса на мама Веситаа. Мирая - 2800 г и Селина 2700 г
 Мило семейство, днес се сбъдна най-съкровената ви мечта. Пожелавам ви малките госпожици да растат здрави и красиви.
« Последна редакция: Ноември 02, 2015, 17:32:56 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
Честито и тук Веси! Ти си майка героиня - родила си принцеси с перфектно тегло и в перфектна седмица! Бъдете много щастливи!
Весита честито! Да растат здрави,умни,красиви и да сте много щастливи всички заедно!
*
СТРАХОТНА НОВИНА!
Весита, Честито ти две принцеси! Да са ви живи и здрави, и да ви радват, а вие с таткото много да ги слушате :wink:
 :cheerleader:
*
Ето тази новина чаках с огромно нетърпение и влизах често да хвърля един поглед дали не се е появила  :)
Веситаа от сърце ти желая само хубави емоции от тук нататък, много да те радват дългоочакваните съкровища, да са здрави и винаги усмихнати  :bighug:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Весита, честито двойно ро3ово щастие! Живи и 3драви да сте цялото семейство и те чакаме в "бебешката" тема вече :)

Честити ти рожби нека бъдат живи и здрави.
Честита радост!  Да са живи и здрави  :D
*
Весита, Честито Двойно Щастие!
Бъдете здрави и благословени! Много цветни и усмихнати мигове с двете богатства! Късмет и радост на Таткото с Женското царство у дома. На теб леко и бързо възстановяване :P
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Честита двойна радост, Весита!

Безгрижно детство на малките принцеси и много прекрасни мигове споделени заедно!
Бързо възстановяване!

*
Весита, честити да са ти двете съкровища! :)
Да са живи и здрави, да ви носят много радост и щастие!
 :ballons:

*
Прекрасна новина наистина, Весита, честита ти двойна радост и от мен!   :bori_015:   :bori_015: Да са живи и здрави малките принцески, да растат безгрижни и щастливи, и да имат много късмет в живота! Бъдете здрави цялото семейство и на теб бързо възстановяване!  :balk_16:  :balk_7:
*
Честито!  :bori_016: :bori_016:
Да са живи и здрави и само радост да ви носят!
За мама бързо възстановяване!
Весита ЧЕСТИТО и от мен!
Бъдете живи и здрави!!! Много да са кротки и послушни, най-вече таткото :D
*
Честито ви две прекрасни съкровища.Много,много здрави и бързо възстановяване.
За това си струва да живее човек.За чудесата на природата! :bori_010: :bori_010:
Честито, Весита! Да са ви живи и здрави малките принцеси. Да бъдат послушни и имат безгрижно детство! На теб бързо възстановяване
Честитоо Веситаааа   :bori_015: :bori_015:
Да растат здрави и щастливи двете скорпиончета...
Много съм изостанала с информацията, чаках момченца  :D
на теб бързо възстановяване
честито  :P да са ви живи и здрави сладураните
бързо възстановяване  :bighug:

Весита, честита двойна розова радост! Много здраве, късмет и хубаво детство на принцесите, а на теб бързо възстановяване! 
Оп и тук да ти честитя, Веситаа нека растат здрави и късметливи, да ви радват много и да ви носят прекрасни мигове всеки ден :ballons: