0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #1040 -: Декември 28, 2015, 21:45:56 pm »
здравейте момичета.искам да се присъединя към вас.
Весело посрещане на новата 2016-та и много положителни тестчета желая на всички.и
*
« Отговор #1041 -: Декември 28, 2015, 23:25:37 pm »
djery, добре дошла  :)
Весели празници на всички santa2  xmas-smiley-010 tree2a ornaico1

*
« Отговор #1042 -: Декември 29, 2015, 15:10:57 pm »
Хайде и аз в късметлийската тема с  :bfp: на Бъдни вечер.

Започва голямото чакане... Утре се надявам да успея да пусна ЧГХ, прогестерон, щитовидни хормони, Вит Д и евентуално да попитам за генетичните за тромбофилия, за които тук (Бостън) не са чували и не ми направиха, но пък на една приятелка на индийката в Тексас (където явно са чували) са й ги направили.

Вчера се опитах да пусна ЧГХ и прогестерон, но ми отказаха...трябвало докторката да се обади в лабораторията и да поръча изледванията, така самоинициативно не можело...

Стиснати палци за всички бебеправещи, бебе очакващи и бебе отглеждащи...с големи надежди съм за тази бременност... Остават още 266 дни :)

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #1043 -: Декември 29, 2015, 15:39:26 pm »

Макиииии,

Думи нямам да ти опиша колко се радвам за теб!  :cuddle: Чудесна новина!

Пожелахме си го много пъти и ето - късметлийската тема се изпълни с много положителни тестове!
Така както вървят нещата няма скоро да я затваряме, защото чакаме още и още добри новини!  :D
 :ywoohoo:

Стискам всички палци и ти пожелавам този път всичко да се случи по най-прекрасния начин!

Весело посрещане на Новата година на всички и много късмет на всяка от нас!
*
« Отговор #1044 -: Декември 29, 2015, 15:46:05 pm »
Маки:grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: Ти си знаеш, колко много се радвам!!!

Джери, включваш се в най-късметлийската темичка! Дано и на теб ти донесе късмет!

Мили момичета, пожелавам ви весело посрещане на новата година и дано тя бъде в пъти по-добра от тази!
Нека през следващата година всяка една да стане свидетел на своето чудо! santa2 :kaos7: tree2a tree2a

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #1045 -: Декември 29, 2015, 16:45:50 pm »
Маки, това е прекрасна новина  :D, колко се радвам  :hug2:
дано този път всичко да е наред   :)  yahoo_17

Весели празници на всички!  xmas-smiley-010 tree2a ornaico1

*
« Отговор #1046 -: Декември 29, 2015, 16:55:27 pm »
Маки Йееее!!! Браво, ех, че хубави новини! Айде много стиснати палци от мен, този път всичко да е наред!!  :cheerleader: :cheerleader: :cloud9:

*
« Отговор #1047 -: Декември 29, 2015, 18:04:05 pm »
Криси, Марси, Мира, Синеочка, и аз много се радвам и съм смело напред! Много късметлийска тази темичка наистина, добре че не я закрихме и желая от все сърце на всички и на себе си да гушкаме бебоци в най-скоро време!

Весело посрещане на празниците и много положителни тестове под елхите!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #1048 -: Декември 29, 2015, 19:04:20 pm »
Да се впиша и аз в късметлийската  :)  Предлагам всички, които са видели чертичките дружно да ръснат прашец и да направят молебен за дъжд от положителни тестове!
Аз утре най-сетне съм във Варна на ендо. Залагам големи надежди на този преглед и после се нареждам отново сред вашите пооредели редици :)
Добре дошли на новите мацки, улучихте най-точния и късметлийски момент! Успех на всички и весело посрещане на Новата, по-добра, по-мирна и по-щастлива 2016г!
маки   :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #1049 -: Декември 29, 2015, 20:01:02 pm »
Maki  супер новина! Винаги съм вярвала,че когато човек има вяра,търпение и упоритост няма невъзможни неща.Пожелавам ти щастието да не те напуска от тук нататък и да гушнеш бебока след 266 дни.
Дай Боже и ние скоро да те последваме.
Весело посрещане на Нова година  :bighug:
« Последна редакция: Декември 29, 2015, 20:49:42 pm от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #1050 -: Декември 29, 2015, 21:53:52 pm »
Лили, и твоят  :bfp1: е на път  :bighug:

Кали, къде се дяна, че изчезна, чакам да кажеш какво е казала ендото???

Момичета, нямам графика тук, но ми се щеше да ви чуя мнението за моето зачатие:

Кекс на 8ми ден от цикъла, когато никаква ЦС, после белтъкообразна ЦС на 10 и 11 ден от цикъла.

И пак кеск на 12 ден, когато никаква ЦС. Точно в дните с ЦС нямаме никакъв кекс и затова пак бях шах с пешката.

Кога ще да е станало оплождането?

*
« Отговор #1051 -: Декември 29, 2015, 22:02:59 pm »
Маки, прекрасни новини :) Безкрайно се радвам  :bighug: Много стиснати палчета и за теб, и за всички останали  :bighug:в темичката :)
*
« Отговор #1052 -: Декември 29, 2015, 23:15:40 pm »
Ееее маки ние да не сме гадателки :) Яйцеклетката живее до 24ч, а сперматозоида даже и до 5 дни може, за това комбинации всякакви. Когато станало-станало! Важното е, че има резултат :) 

« Отговор #1053 -: Декември 30, 2015, 04:46:38 am »
Макиииииииииииииииииииииииииииии  :youwoman: :bighug: :jump12: :ywoohoo: :balk_46: :balk_47: :balk_50: :garden:

Така без ТО и следене на БТ е малко трудно да се предположи, кога е била овулацията, но според това, което съм чела, белтъкообразната ЦС се появява преди нея, така че аз залагам на по-късния кекс. А и чисто статистически, е по-вероятно да е станало оплождане с кекс на 12-ти ден, отколкото на 8-ми. На кой ден беше + ТБ?

Гледам си моята графика и също не мога да си отговоря на този въпрос, защото аз също видях белтъкообразна ЦС на 11-ти ден. По БТ излиза, че О. е била на 13-14 ден, обаче в този случай пикливите ми тестове са отчели Б. на 9-10 ден. от О., което ми се струва невъзможно... И все пак не се знае.

Ох, много се развълнувах и ти пожелавам безпроблемна и до финал, но най-вече цялото спокойствие, на което си способна! Прегръщам те отдалеч!  :P

*
« Отговор #1054 -: Декември 30, 2015, 04:52:56 am »
Маки  много се радвам за теб.Най после се случи и при теб.Стискам палци да мине всичко нормално и да гушкаш пухкаво мъниче. :bori_004: :bori_007:
*
« Отговор #1055 -: Декември 30, 2015, 08:12:11 am »
Моят ден започна добре, благодарение на тази чудесна новина. :D
Честито Коледно чудо, Маки!
Когато-тогава. :P По-важното в случая е, че е станало.
Спокойна и успешна бременност.
А през Новата година нека всяка от нас дочака своето чудо.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #1056 -: Декември 30, 2015, 11:22:41 am »
Маки, прекрасна коледна новина!!!!!  :balk_46: Честито на всички нови коремчета! :)
*
« Отговор #1057 -: Декември 30, 2015, 15:07:21 pm »
момичета, днес очаквано ми дойде,но тъй като е следобед,ще броя първи ден от утре.До лаборатория мога да стигна на 4ти,т.е. 5ти ден от МЦ.Според вас късно ли ще е за базовите хормони?

*
« Отговор #1058 -: Декември 30, 2015, 15:31:31 pm »
Лили, според мен не е късно. По принцип нали се правят между 3 и 5 ден. Ако имаш съмнения, най-добре се свържи с лекаря си!

*
« Отговор #1059 -: Декември 30, 2015, 16:42:12 pm »
Blue аз все си мисля,че се правят на 2-3 ти ден и затова 5ти ден ми се вижда много късно.С док ще се чуя пак на 4ти, клиниката не работи сега и дори час не мога да си запиша - исках да отида сутринта на 4ти преди работа. Дано да не е късно на 5ти ден за хормоните