Криси, благодаря, че се включи по темата за ЧПВ. Аз нямам никаква представа и само четох каквото е написано в интернет. В страните, в които аз съм се изследвала (Англия и тепърва САЩ) цито намазка правят през 3 или 5 години и обяснението им е че се развива много бавно.
Според мен трябва на 6 месеца или поне всяка година да се прави, както се практикува в БГ.
На теб правиха ли ти "горене" и биопсия на засегнатия участък? Аз имам 2 приятелки, които в Англия им правиха тези процедури по биопсия и "третиране" някакво на засегнатото място и биопсиите излезнаха чисти, въпреки първоначалния стрес и спешни мерки, взети от лекуващите лекари.
Аз за себе си се притеснявам, че ми е време за цито намазка, а дори нямам лекар, при когото да ида...
Россс, Аман с тези кисти значи... И мойта индийка й казаха киста... Дано се изчистват тези гадинк и след празниците да започва бебеправенето
На мен днес ми е 14 ден от началото на цикъла, тест за ОВУ не съм правила, но в неделя и днес обебвахме. Тъй като го правим през ден засега сме слагали сърца на 12, 14 ден и се чудя дали има смисъл от сърце на 16ти ден? ЦС имах само на 11 и 12 ден.
Другото ново е че вчера ММ си е взел последните 4 дни от отпуската и ще ги използваме за консултация с ин-витро клиника за евентуално стартиране след празниците. Тъпото е че ако не сме се обебили този месец, МЦ по график е на Бъдни вечер. А на Коледа едва ли клиниката ще ме вземе за преглед и стартиране на стимулация... Пфу... Но нищо де, надежда този месец имаме за естествено обебване, а ако не стане на 25 декември, то в края на януари със сигурност стартираме
Целта е да се съберат и замразят колкото се може повече ембриони, за да има... А дори и да ми се наложи по-нататък лапаро или нещо...ще съм спокойна, че ембрионите са събрани, замразени и ме чакат и няма да се паникьосвам, че времето минава и яйцеклетките остаряват...
Късмет и успех на всички!