Додич, да ви е живо и здраво детенцето и скоро да се случи и второто осиновяване. Ние също още пробваме въпреки загубите, но и двете бременности се случиха тогава, когато най-много се пазехме и НЕ пробвахме. Вие как успявате да се опазите? И има ли вариант просто да не се пазите докато някой ден се задържи бебчо? За такъв вариант бях чела в генетичния подфорум и засега ние на това сме се спрели. Да Пробваме докато се задържи.
Преди години в първия ми брак опитахме да осиновим, но малко след интервюто със социалната, промениха закона за осиновяването и ние трябваше да влезем в регистрите за международно осиновяване и се отказахме. Сега си мисля (понеже сме в чужбина), че ще обмисляме и варианта със сурогатната майка (някой да го носи вместо мен)...
Лили, НЕ ги отричат имунологичните, просто НЕ ги разбират. Няма имунолог, който да се е сблъсквал с тях и да ги отрича. Отричат ги тези, които не са, а и НЕ искат да чуват или занимават с тях...
Лечението и подходът към тях също са спорни. Най доброто обяснение е че те са "опасни" в комбинация с други фактори и сами по себе си не биха оказали влияние... Примерно НК + алергии или нк + Хашимото или НК + каквото още друго има, което да се влияе от иммунтата система (а да, тромбофилии и автоимунни)... При мен казаха, че е комбинацията от НК и придобита имунна недостатъчност ...
Додич и аз мисля, че щом толкоз рано се е случило последния път вероятно е било кухо или некачествено яйце... Освен вливки, говорили ли сте за стероиди? Те пак са вредни, но уж не чак толкоз опасни като вливките? Извинявам се ако с въпросите си ровя в минала тема и болка ..