Момичета, привет и от мен
Честито на "спечелилите"
Аз се завърнах от Китай. Диагностицирахаме ме тамошни лекари по традиционна китайска медицина (чрез пулсова диагностика) и това, което ми казаха (без аз да съм казвала нищо преди това) беше че имам: "a lot of cold chi in the reproductive system"..... След това аз споделих за проблемите си със забременяването и ми казаха, че ще ми дадат неща за пийване - чай и два вида билкови хапчета, които да ми помогнат. Казаха, че ще трябва да мине време, за да подействат, но че можем да продължим с опитите по време на приема им.
За съжаление едните билкови хапчета не ми понесоха (повръщам ги след два часа, защото се оказа, че имало и някакви гъбки в тях, а аз съм алергична)
Дано другите два вида да подействат.
Предишният път, когато ходих в тази клиника, пак пих техен чай и цикълът ми тотално се промени (от много болезнен към по-малко болезнен) и изхвърлях някакви съсиреци. Тогава още не си бях направила лапарото. После като го направих стана ясно, че имам еднометриоза. Все си мисля, че се беше повлияла положително от този чай, защото беше малка степен (огнищата бяха сравнително малко на брой и малки като размер).
Кой би могъл да каже със сигурност обаче .....
Не ми се скача директно на ин витро в момента и ще почакам още малко време, пък дано чудото стане.
Този чай е ужасен между другото. Вътре има всякакви странни неща освен треви - камъни, кори от дървета и др.п. Има вкус и цвят на нещо по-лошо от тиня
Той ми е поне само за 15 дни, а хапчетата са за повече от 2 месеца.
Този цикъл го отписах тотално, тъй като се разминахме с моя мъж, около О. Дори не знам кой ден ми е в момента.