Хриси, на 9ти ден от цикъла и с бледа втора чертичка, няма голямо значени. Следобед (в това число и привечер) винаги е по-добре от сутрин, с изключение на дигиталните тестове с двата хормона, които се праввт само с първата сутрешна урина.
Утре го направи по-рано ако можеш, но най-важната инструкция е поне 4 часа да си стискала пишо и да не си пила течности. Часът не е чак толкоз важен.
Блу, много се смях с кутийката. А това за нечетенето на досиетата е много неприятно, независимо в коя клиника и държава се случва. Но в БГ е масово и не само, че не ти четат досието, ами не те знаят и коя си. Поне мен не ме знаеха при Стаменов, а аз очаквах или да ме запомнят или да прочетат досието, та в деня на пункцията НЕ бяха размразили донорска сперма (аз мислех, че те би трябвало да се погрижат за спермата или поне да ми кажат къде да вървя да я търся) и така провалихме 12 яйцеклетки, които нито бяха замразени, нито оплодени. Иначе платих за ИКСИ окло 8хиляди лева. Най-гадното ми преживяване в най-гадната клиника, даже ме е яд, че не предприех мерки да ги съдя тогава. Но то в БГ няма инкак да осъдиш СВЕТИЛОТО на репродукцията, преглътнах и продължих напред. Но съм сигурна, че подобен случай не само в чужбина, но и в ников друга репродуктивна клиника едва ли е имало. Нещастници!...