Ади, споко, не е заради теб. Просто в един момент издивявам. Мисля си колко много средства, надежди и емоции влагаме в това нещо, а накрая резултат няма. Избива ми някакво озлобление към съдбата ли... и аз не знам към какво.
Предната вечер случайно си видях доктора (не му се обадих де) и се замислих защо спрях да ходя последните няколко месеца. Ами, принципно много харесвам клиниката, вършат си работата, изследвания там, лечение ако има нещо, хубава обстановка, любезни...
Но, някак не виждам инициатива от страна на доктора. "Какво ще правим днес?" Не че е длъжен да ме помни, ама ми имат цялото досие, знаят ми и кътните зъби... Махнахме полипа, излекувахме кандидите и мисля, че дойде време вече да пристъпваме към същността, но той нищо не казва.
Да го моля за фоликуметрия ли? Сама ли да си поставям диагноза? Не знам просто.
А, не мога да го сменя току тъй, защото направихме една камара изследвания, не знам на др. място дали ще ги признаят....
Да не говоря, че заради тези хапове, не мога да си позволя да отида на фоликуметрия без да я закъсам за месеца. А ефект от тях не виждам кой знае какъв.
Празници идват освен всичко друго. Искам да спра да мисля за малко и да си гледам любимите хора и най вече СЕБЕ СИ.
Тъй... оплаках се едно хубаво...но това, което исках да кажа е, че вчера с теб Ади, исках съдбата да ме опровергае, че е гадна кучка. Уви...