Синеочка,благодаря,и вие ми липсвахте.Слънчогледка вече на човеченце станала,прекрасна е,много да ви е здрава и да ви радва.
И аз ще споделя моята борба с някои навици с които искам да се разделя,като за начало намалявам количеството пък дано успея да се откажа поне от цигарите напълно.
Пия кафе вкъщи сутрин и второ в работата,от второто ще се лиша,но първото...незнам дали ще мога.Снаха ми си пиеше кафе и през двете бременности,когато кърмеше си позволяваше по глътка,две,но с мляко.
Сега водя психическа борба с навика да пуша,намалявам ги и се надявам стигна ли до трансфер да ги спра напълно.Иначе сутрин на гладно пия чаша топла вода с лимон,след това глътка елексир от бъз,за имунната система и саше Инофолик,който пия вече 4-ти месец.
Горе долу такива усилия полагам и се подготвям за сбъдването на моята мечта.
Относно Пролактина на cvetence87,за да се потвърди,че не е инцидентно завишен този хормон трябва да се изследва трикратно.Твоята стойност е на границата,но има лекарство и с него когато го предпише специалист по схема,нещата влизат в релси.
Аз съм описвала тук моя случай с високия Пролактин,но накратко ще го повторя.
При мен беше повишен и с Достинекс по схема го свалих и подържам в граници.Според др.Персенска,репродуктивния специалист,до 10 г.с. мога да го приемам,стига да забременея,разбира се.При мен се оказа,че е висок вследствие микроаденом на Хипофизата,установи се след ядрено-магнитен резонанс.
Така,че моя съвет към ]cvetence87 е да го изследва отново,можеш да го направиш по всяко време,трябва да имаш 8 часа сън и поне 10-15 покой преди взимането на кръв.
Кали,как си,много те мисля с тези оплаквания които имаш и далечната дата за преглед?