0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #280 -: Ноември 08, 2015, 12:03:35 pm »
Starshine, честито!
Лека и безпроблемна бременност!
Няма значение, че е по-бледа чертата от контролната, това не е като тестовете за О  :P
Супер новина :)
Момичета, добре върви тема 7, а 7 ми е любимо число :grouphug2:

« Отговор #281 -: Ноември 08, 2015, 12:19:03 pm »
Starshine, силно стискам палци  :crossfingers: :bighug:

Alexa_C, може да белег за О, може и да е раничка. Трябва да те види лекар. Аз до миналата година бях така точно на 15 ден получавах едно зацапване (виждаше се само при забърсване).Предполагаше се, че може и да е О, но си имах и раничка на шийката. От както ми я замразиха това зацапване изчезна и вече не ме боли при секс и течението ми изчезна.
 При преглед би трябвало да се вижда какво е положението.

Starshine,  честито!  Колко хубава новина. Дано по-скоро да те последваме всички :)
Hris, по-вероятно да е раничка, защото аз съм с късна овулация, а и кървенето си беше доста. Не е и остатък от цикъл, защото беше светло на цвят, сякаш току що разранено. Също така в началото изпитвам лека болка при секс. Как става замразяването на раничка? Изгарят ли я с нещо? До сега никога на преглед не са ми казвали, че имам. Цитонамазката ми винаги е 2-ра група.
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #282 -: Ноември 08, 2015, 14:32:44 pm »
Благодаря ви, момичета! Все пак, докато не видя на УЗ, не смея да се радвам... Аз съм си Тома Неверни :lol:
Алекса, аз имам опит с горенето на раничка. Трябва да разровя в документацията, но доколкото помня я гориха с токов импулс, или как се води не знам. Но това беше много отдавна. Ще погледна и ще ти дам повече информация. На мен лично никога не ми е правила проблем, дори не съм знаела, че имам, докато не избягах от нашите провинциялни АГ. Раничка се вижда само с добре направено изследване и камера, по спомен обаче говоря. Получават се от много неща. Ще се опитам да намеря къде съм забутала документа и ще ти дам информация.

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #283 -: Ноември 08, 2015, 14:47:16 pm »
Замразяването се прави с течен азот. Мен ме замразиха защото не съм раждала до сега. "Изгарянето" до колкото знам не го препоръчват на не раждали. Но ако имаш раничка при преглед би трябвало да се види и с просто око...
« Последна редакция: Ноември 08, 2015, 14:54:23 pm от Hris_80 »
« Отговор #284 -: Ноември 08, 2015, 14:56:55 pm »
Здравейте момичета,да се включа и аз съм вашата компания удобно ли е :p :D
« Отговор #285 -: Ноември 08, 2015, 15:02:05 pm »
Здравейте момичета,да се включа и аз съм вашата компания удобно ли е :p :D
Иеп, разбира се, че е удобно :) Добре дошла!
Тук имаме традиция новите да ги посрещаме със ,,скоро да се изнесеш...към бременната тема", така, че успех!
« Отговор #286 -: Ноември 08, 2015, 15:02:39 pm »
 :grouphug: удобно е  :D. Добре дошла и като се казва да не се застояваш много тук :wink:
« Отговор #287 -: Ноември 08, 2015, 15:29:19 pm »
Хаха,Благодаря за приема.:)))
Радвам се че ще има с кой да споделям терзания та си,че около мен няма много кой да ме разбере,пък с вас поне сме на една върна. :)))
Аз съм с 36.8 б.т от датата когато трябваше да ми дойде,но от днес смених метода на мерене,в смисъл преси държах термометэра докато изпиуко и температурата ми бе 36.8 днес като го държах 3 минути след като изписка беше 37.00.Имам 9 дни закъснение и три отрицателни теста до 6-ти ден от закэснение.Лежах в болница заради проблеми с бъбреците и си мислех че може би от антибиотиците ми закъснява,но имам симптоми като преди менструация.Единствените разлики от ПМС са само че гърди те ми се оголемяват имам чувството с всеки час и не ме болят,по принцип ме болят и другото което е имам е супер якото спокойствие,а иначе сэм много нервна преди да ми дойде.Мислех си дали не ми е закъсняла овулацията,но по принцип ми е до седмица след цикъла,което ще рече че трябва да е била около 12-15ти октомври.Няколко дни след като правихме опити за бебче и тогава получих проблемите с бъбреците и постъпих по спешност в болница,но бяха около 2-3 дн,което по принцип не смятам че може да е отчело нищо,дори едва ли е било и заченато тогава.Знам само че докато бях в болницата имах много режещи болки в десния яйчник.Казах на докторите за опитите ни и за тези болки, нищо не ми казаха.
« Отговор #288 -: Ноември 08, 2015, 18:13:20 pm »
Hris, Starshine, благодаря за отговорите. При следващия преглед ще попитам доктора вижда ли нещо. Предполагам, че има причина, защото винаги в началото при полов акт изпитвам лека болка и след това отминава с тази разлика, че вече се появява и кървене. Преди години пак ми се беше случило и отидох на преглед на другия ден, но гинеколога каза, че нищо не вижда и можело да е от липса на овлажняване или протриване или пък от бурен секс, но ние не сме от толкова бурните :)
« Отговор #289 -: Ноември 08, 2015, 18:18:14 pm »
Starshine, ех, че хубаво :) Скоро и с ембрионче, и със сърчице да се похвалиш, а след 9 месеца и с раждане.

« Отговор #290 -: Ноември 08, 2015, 19:46:42 pm »
Starshine, прекрасни новини! Много се зарадвах!  :bighug: Леко бременеене! :)
*
« Отговор #291 -: Ноември 08, 2015, 20:41:18 pm »
Starshine, щом има втора чертичка, макар и по-бледа, тестът е положителен  :D, пожелавам ти всичко да е наред, ще чакаме новините от прегледа утре  :), може и да е още рано да се види плодно сакче, но един кръвен ще даде яснота  :D  yahoo_17

shtastie87, добре дошла!  :)

*
« Отговор #292 -: Ноември 08, 2015, 20:48:55 pm »
Звездичка, честито и лека и безпроблемна бременност. Успех на всички! Съгласна съм, че добре тръгна тема 7 :) до края всички ще сме се изнесли в бременната тема.

Аз чака да овулирам и евентуално да бебеправя, но от както съм в Лондон съм с някакво ужасно бяло течение :( никога не съм имала течение, дори като имам гъби имам сърбеж, а не течение. Течения никога съм нямала и никакъв опит с тях нямам :/ дали е някаква болест? Дано не е нещо заразно или гадно? Пфу, никакъв кекс не можем да правим с това ужасно течение :(
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #293 -: Ноември 08, 2015, 20:51:50 pm »
Маки,  на мен ми се е случвало белезникаво течение без да имам гъби, обикновено се е случвало, когато понастина или рязко се смени климатът.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #294 -: Ноември 08, 2015, 21:50:26 pm »
Ех, момичета, сложих масата, а вас никакви ви няма :( Приготвихте ли се за новата работна седмица?
Днес ми е едно такова, поетично. РОвя се из разни сайтове и чета поезия-обичам. Попаднах на едно стихотворение на поетесата Катерина Кайтазова и бързам да ви поздравя с него (всъщност, всичките и творби са прекрасни). Благодаря ви, че сте част от живота ми и ми давате сили да продължа напред!

Порастване

Аз съм толкова, толкова мъничка
спрямо бездната от необятност,
че така ми прилича на чудо
всяка среща с незнаен приятел.
Всеки допир до нечия истина
кара светлото в мен да вибрира
и по разни закони неписани
светлината сама ме намира.
А когато целуне душата ми...,
щом докосне сърцето ми с длани
всички болки се пръсват на атоми-
не остава и помен от рани.
И е толкова, толкова хубаво
да усещам живота за двама -
едновременно толкова мъничка
и безкрайно, безкрайно голяма.

Желая ви прекрасна вечер  :bighug:
*
« Отговор #295 -: Ноември 08, 2015, 22:06:11 pm »
Течът е един много рядък и воднист и прави леке на бельото, но не е гъсто и залепено, така че да може да се обърше от гащите с хартия  :oops:

Не знам какъв цвят е течението, защото бельото ми не е бяло...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #296 -: Ноември 08, 2015, 22:09:45 pm »
Кали,

Прекрасно е стихотворението!

Старшайн, радвам се за теб и стискам палци всичко да е наред.

Маки, едва ли е нещо сериозно, не се тревожи. Ако няма как да отидеш на лекар, виж дали в UK има някакви глобули за нормализиране на микрофлората, на основата на млечна киселина или с лакто бацили. Това може да ти помогне на първо време преди да отидеш на лекар и да си направиш микробиология. Гуш!
« Отговор #297 -: Ноември 08, 2015, 22:17:46 pm »
маки, сега видях поста ти. Имаш ли болки в яйчниците? Да не би да си настинала и от това да е течението? Ако няма неприятна миризма, вероятно не е бактериално. Какво ползваш за подмиване? Аз от време на време си купувам ТРИКЛОБАКТЕР. Той дезинфекцира и нормализира Ph-разрежда се една капачка в литър вода и се миеш с него (външно). Не знам дали ще го намериш там, където си, знам само, че не е българско. Ухае приятно и прави кожата много мека. Гадно, че заради това спирате кекса, ама...няма как. Стягайте се и събирайте плувци и яйчицаза следващия цикъл ;)
Ето линк да видиш какво представлява:
http://apteka.framar.bg/30000121/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D1%80-%D1%81%D0%BE%D0%BB-200-%D0%BC%D0%BB-
« Последна редакция: Ноември 08, 2015, 22:20:34 pm от Калия »
*
« Отговор #298 -: Ноември 08, 2015, 22:34:08 pm »
Маки, а ти сигурна ли си, че не си бременна. Много бременни(включително и аз) имат по-обилно течение, моето беше като сопол , но съм чувала и за подобни на бялпто течение.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #299 -: Ноември 08, 2015, 22:44:49 pm »
Хаааа, Синеочка хвърли бомбатааа :)
маки, сигурна  ли си, че не си следващото чудо в темичката ни?