Добро утро, прекрасни! Заповядайте на кафенце
Много добри впечатления от Сарджева , но съветът ми е подготви се предварително с изследвания.
Точно това си мислех и аз, но пък съм чувала, че не приемат изследвания от правени от други лекари, в други лаборатории и държат да направят всичко на ново. Ще се свържа по телефона с нея (ако успея) и ще попитам, за да съм подготвена. Намерих инфо за въпросната лекарка, добри са отзивите. На всякъде чета, как това заболяване не било опасно, как се контролирало, пък при мен нещо не се получават нещата. Изумявам се от безхаберни лекари. Тази моята, последния път не издържах и се разплаках от безсилие, а тя най-безцеремонно ми обясни, че така ще е вече при мен. В крайна сметка съм само на 38! От сега като ми кажат така, на 68 какво ли ще е?
Снощи една колежка се заприказвахме за кафето. Имало някакво кафе от цикория, което било чудесен заместител на кафето. Тя инката също е с цикория, но има и други съставки. А от това имало с най-различни екстракти-с алое, с боровинки и освен приятно на вкус било и доста полезно. Аз намерих една статия:
http://gotvach.bg/n5-34983-%D0%9A%D0%B0%D1%84%D0%B5_%D0%BE%D1%82_%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8FОсвен всичко друго, действало и за отслабване
Ще взема да се разходя до био магазина да видя дали нямат такова
И сега се сетих да ви питам още нещо. Някъде бях чела, че когато се прави ЦС задължително преди нея трябва да се направи микробиология. Вярно ли е или пак нещо съм чела между редовете? На цитонамазката ми излязоха завишени левкоцити, доктора каза, че вероятно имам някакво течение и ще го видим нататък от какво е. Нищо не ми каза за преди снимката...как очаква да знам? Че аз може да си запиша утре час и да ида и....уффф. Той уж всичко обяснява, пък това май го пропусна, а аз и без друго съм безкрайно недоверчива, много малко ми трябва да се разочаровам от някой.
Ох, много се отплеснах
Хубав ден на всички напук на мъгливото време