0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Правим опити за бебе - Тема 7
« -: Октомври 27, 2015, 10:24:33 am »
Хайде, момичета, отварям чисто новата тема! :) Дано съм ви на късмет, пък и всичко с мен да е ок! Пожелавам на всички ни скоро да гушнем по едно (а защо не и по 2) малки сладки бебочета!  :bighug: Късмет и много сили, няма да се отказваме!  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Re: Правим опити за бебе - Тема 7
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2015, 10:30:23 am »
 :smiley_abxb: :ywoohoo:
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2015, 10:35:02 am »
Алис, минавам под прашеца  :P
Нека ни е на късмет!
*
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2015, 10:36:35 am »
да не изпусна и аз от прашеца  :ywoohoo: мерси Алис

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2015, 10:38:02 am »
Хайде, да ни е на късмет новата темичка! Да се изпълни с много приятни изненади и скоро да се преселим дружно в бременната тема! Благодаря за новата тема и прашеца, Алис! Търкул, хубаво да се отъркаляме.  :ywoohoo:
Леки 9 месеца на теб и здраво и усмихнато бебче на финала!  stork-girl
*
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2015, 10:44:27 am »
Желая на всички успех и много положителни тестове в новата тема!  yahoo_17  :)
alice85, благодаря за темичката, дано да ни е на късмет и скоро всички да сбъднат мечтата си за детенце!  :) На теб желая лека и спокойна бременност!!!  :)

Това е обща тема за споделяне, за всички които планират бременност или правят опити за бебе. Разговорите, които може да водите тук са с по-широк диапазон - може да споделяте за всичко, което ви вълнува около забременяването - овулация, секс, очакването на теста, проблеми, симптоми, емоционално състояние, да си оказвате подкрепа.

Правила на общуването в темата:
* Правила на форума
* Темата се заключва при изписани 50 страници
* Заглавието не се променя
* Създаването на списъци от имена - очакващи, ловуващи, забременели и други, не се допускат - ще се изтриват без предупреждение
* Всякакви снимки извън основната тематика на дискусията ще бъдат изтривани, без предупреждение

Когато имате въпроси, на които търсите възможно най-изчерпателен отговор, питайте в съответните форуми или конкретни теми. Така имате възможност да получите отговори от много повече потребители. Това са част от форумите, които могат да ви бъдат полезни в такива случаи.

Хормонални проблеми при жената. СПКЯ. - за въпроси свързани с резултати от хормонални изследвания или хормонални проблеми. Въпроси свързани със Синдрома на поликистозните яйчници.
Стерилитет при жената - Проблеми с женската репродуктивна система. Цветна снимка, лапароскопия.
Стерилитет при мъжа Когато имате въпроси свързани с мъжките репродуктивни проблеми или разчитането на спермограма.

Момичетата, на които в даден момент се наложи да прибягнат до асистираната репродукция (инсеминация, ин витро) могат да търсят информация или да споделят с други потребители, преминаващи през същото, в този форум - Асистирани и репродуктивни методи или Споделено - текущи процедури

Тези от вас, които имат нужда да излеят някъде душата си или да описват през какви изследвания и процедури преминават, могат да направят свой дневник във форум Дневници

И понеже сме сигурни, че от тази тема ще излязат много бъдещи майки, искаме предварително да ви помолим, когато настъпи този нов период в живота ви, имайте уважение към останалите потребители, които ще пишат в тази тема. Всички въпроси и вълнения около бременността може да обсъждате спокойно в Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет съответно и в "Темата на бременните".
Правим опити за бебе - Тема 1
Правим опити за бебе - Тема 2
Правим опити за бебе - Тема 3
Правим опити за бебе - Тема 4
Правим опити за бебе - Тема 5
Правим опити за бебе - Тема 6

*
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2015, 11:04:16 am »
Благодаря и аз на alice85 за темичката! :)
Дано да донесе много положителни тестчета :)

alice85 честито плодно сакче и леки оставащи месеци!
zemqta, съжалявам! :( Горе главата и само напред - така ще успеем всички!
lilibell, дано теста да е двоен днес :)
Успех на всички!
:goodluck: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Октомври 27, 2015, 11:07:15 am от petqst »
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2015, 11:53:41 am »
Ихааа, розов прашец, търкуууул и аз :)
Дано да ни е на късмет!
*
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2015, 12:00:43 pm »
Запис и от мен (да ви следя де  :P).
Честито, Алис, само хубави новини занапред. Много се радвам за теб.
Лили, силно стиснати палчета, недей да бързаш да го отписваш малкият боец. Чакаме гууд нюз.

Малко офтопик(то при мен повечето пъти е това), но може да номинираме Тема 6 за най-бързо изписана тема на годината. 8)

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2015, 12:52:35 pm »
Хайде и аз да мина да кажа че още сме в клуба.Не се разписвам често но и нямам време.Дано скоро темата я напуснат всички по-задържали се и се напълни с нови момичета.Трябва ротация да има ;)

« Отговор #10 -: Октомври 27, 2015, 13:34:14 pm »
На Алис честито и благодаря за новата тема.
На Земята,кураж и сили за следващия път.
На останалите и на мен успех в бебеправенето.

Лили,присъединявам се към чакащите с нетърпение.Много силно стиснати палци!

« Отговор #11 -: Октомври 27, 2015, 13:36:51 pm »
Запис от мен да ви следя :)
Алис честито взимам си от прашеца и успешни 9 месеца и пухкав финал :bighug:
Лили стиснати палци и от мен :)
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2015, 14:59:10 pm »
Записвам се да следя.

Честито на Алис и от мен, лека и безпроблемна бременност пожелавам!

*
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2015, 15:12:59 pm »
Надявам се тази тема да замре до Нова година! Минавам и аз под прашеца :)
Късмет на всички и честито на Алис!
*
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2015, 15:14:48 pm »
Алис,браво и честито.Много се радвам.Дано да стане с другите  ни 3 ембриончета и заедно да излизаме из града на разходки.  :)
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2015, 15:15:09 pm »
Без да искам да засегна никого, един малък off topic коментар за тези, които се записват в темата, "за да ни следят". Абе кво само ни следите, я участвайте като хората, щом искате да сте част от темата.  :D Понякога се чувствам като лабораторна мишка, която всеки минава да я "следи" или "наблюдава", докато ние тук си споделяме съкровени неща и си изплакваме и майчиното мляко дет се казва, вълнуваме се с радостите и тревогине на всяка жена, която е потърсила съвет и подкрепа тук. Ясно е, че това е обществен форум и всеки, който реши може да чете, но да сядаш на масата с уговорката, че няма да участваш в разговора ми изглежда малко неуместно на фона на интимните неща, които си обсъждаме. Молбата ми е, ако само "ще ни следите", поне го правете по-дискретно.
« Последна редакция: Октомври 27, 2015, 15:21:49 pm от Mirracles »
*
« Отговор #16 -: Октомври 27, 2015, 15:21:18 pm »
Днес забъркахме такъв кекс ,че чак забравих да си меря БТ.Нали след трансфера, а и преди него се пазехме и сега да наваксваме.  :oops:
Днес и аз ще си започна календар,че да видим до къде ще го докараме.
« Отговор #17 -: Октомври 27, 2015, 15:32:49 pm »
Мира, не се ядосвай.  :wink:
Момичета, свикнах последните 2 месеца да ме болят гърдите зверски след О, а сега ме болят съвсем лекичко. Може ли това да означава, е няма прогестерон и следователно не е имало О?
*
« Отговор #18 -: Октомври 27, 2015, 15:35:55 pm »
Без да искам да засегна никого, един малък off topic коментар за тези, които се записват в темата, "за да ни следят". Абе кво само ни следите, я участвайте като хората, щом искате да сте част от темата.  :D Понякога се чувствам като лабораторна мишка, която всеки минава да я "следи" или "наблюдава", докато ние тук си споделяме съкровени неща и си изплакваме и майчиното мляко дет се казва, вълнуваме се с радостите и тревогине на всяка жена, която е потърсила съвет и подкрепа тук. Ясно е, че това е обществен форум и всеки, който реши може да чете, но да сядаш на масата с уговорката, че няма да участваш в разговора ми изглежда малко неуместно на фона на интимните неща, които си обсъждаме. Молбата ми е, ако само "ще ни следите", поне го правете по-дискретно.

Имам силно ограничено време, дори и следене не е точната дума.Влизам и се чувствам не на място защото сте изписали 10 страници а аз нямам време да ги прочета.
А и съм мод, ще ви следя и още как!

« Отговор #19 -: Октомври 27, 2015, 15:48:40 pm »
magi_st

Естествено, че нямам предвид следенето от модератора, което е по подразбиране.
Пак казвам коментарът ми не беше нападка към някого, просто споделяне на гледна точка и беше провокирано от това, че в последните две теми се "записаха" потребители, които искат само да четат. Естествено и аз чета в най-различни теми от форума, той затова е направен, но не се записвам в темата, обявявайки, че само я чета. Ясно ми е, че чисто технически така е направено, че ако не се "запишеш", не получаваш и новините в темата, но пак казвам, споделих мнение, а не упрек. Надявам се с това да затворим скобата и да избегнем излишния спам в уточнения кой какво е мислел и какво е казал. Благодаря!